Diskussion:Vibe

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fugle og Ornitologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fugle og Ornitologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fugle- og ornitologi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hjælp til stil[rediger kildetekst]

Jeg skal lave en stil om en vibo og den skal fulde 2 sidder og der står måske 20 linjer om en Vibe .. Såå hvordan skal jeg såå kommme vidre :s Og min lærer siger at vi ikk må bruge andre sider end den her og en anden side som hedder danske-dyr.dk og danske-dyr.dk skal de bruge en kode til at logge på og den har jeg ikk !!! Undskyld men kan i ikk skrive meget mere end det der i har xD Ellers syndes jeg at jers sidde er meget god xD Feks der står meget om lande o.s.v såå kan der ikk os står lidt mere om dyr ? xD Taak :D Og jeg elsker jers side xD (Skrev 217.116.243.18 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)