Diskussion:Viby Idrætsforening (Sjælland)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Ville oprette hjemmesiden for Viby Idrætsforening, men den blev slettet pga. "reklame". Ok jeg er måske ikke verdens hurtigste til at skrive, men det tager altså et par minutter at skrive teksten færdig.

Jeg kan se, at der findes fx en side for Brøndby I.F., så artikler om idrætsforeninger er ikke nødvendigvis reklame.

Har gendannet den. Håber det er ok og jeg er i gang med at skrive lidt mere tekst. (Skrev 87.59.134.42 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Det var mig der var lidt for hurtigt, jeg har gendannet artiklen, tag dig bare god tid. Spørg endelig hvis der er noget du vil vide... Mange gange undskyld mvh --Rasmusbyg 19. jul 2008, 16:41 (CEST)
Michael: Det er bare helt ok. Jeg er en tumpe til det her, så det er rart, at der er nogen, der holder øje med hvad jeg laver. Tak for genoprettelsen. :-) (Skrev 87.59.134.42 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Hej igen.. Der er slettet en del tekst med begrundelsen "sletter afsnit uden mening". Jeg er ikke helt med. Er oplysninger om en forenings historie uden mening? Mvh. Michael (Skrev 87.59.134.42 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Jeg har gendannet afsnit (med lidt omskrivning og formatering), da jeg heller ikke forstår begrundelsen for handlingen.--Froztbyte 19. jul 2008, 21:57 (CEST)
Tak. Jeg var ved at rette et par "bøffer", da jeg opdagede, at afsnittet var blevet slettet. Bl.a. stod der at badminton blev oprettet i 1956 - det var bordtenneis. Mvh. Michael

Kan det virkelig passe, at en idrætsforening fra Viby Sjælland deltager med hold i turneringer under Jydsk Boldspil-Union? Måske er klubben blevet forvekslet med Viby IF fra Viby J. --Henrik Hansen 9. sep 2009, 11:20 (CEST)