Diskussion:Videnskabsfilosofi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Jeg ved ikke, hvor følgende holdning til videnskab hører hjemme. Påstanden, som ikke er min egen, er, at viden opstår gennem en stadig dialog med omverdenen gennem sanser og muskler. Det sansende og handlende subjekt er en del af denne omverden. Videnskabelige teorier opstår som usikre abstraktioner ud fra resultatet af denne dialog. Hvor har jeg dette fra?

SKREV: 5. mar 2007 kl. 10:09 Terkild (Diskussion | bidrag) (Skrev Terkild (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Redigering[rediger kildetekst]

Det er lidt for sent til jeg med sikkerhed kan påpege direkte ukorrekte elementer af denne artikel (Kl. 02.00). Men der er en del uklarheder, at finde i teksten - så jeg anbefaler en kritisk gennemgang.

Mvh

SKREV: 20. mar 2007 kl. 01:54 Abelard (Diskussion | bidrag) (Redigering) (Skrev Abelard (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)


Gå bare i gang. -- Mvh PHansen 20. mar 2007 kl. 10:19 (CET)