Diskussion:Videnssamfund

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Borttagning af Artikeln[redigér wikikode]

I stedet for att tage bort artikeln kan du vel forbedre den. Det her er en wiki. Det kan aldrig være topkvaliteten fra beginnelse. I en Wiki starter det alltid små og blir siden udbygges. Perfektionisme er en hindelse af ethvert wiki! Jeg undrer mig ikke over at det finns so færre artikler her om det bliver altid taget bort, bare fordi det lyder ikke som i Encyklopedia britannika, eller hvad? ;-)


Ja, jeg må da medge at det er ikke er kvalitetens højeste sted, hvad jeg har afleverered her. Men der er en begyndelse og jeg skal arbeijde på det, nå jeg har mere tid.

217.233.2.20

Tilføje Jürgen Habermas til afsnittet om "Vidensmarxisme"?[redigér wikikode]

Sidst i afsnittet om "Vidensmarxisme" nævnes Andre Gorz, som én der ikke kan lide vareliggørelsen af information. Man kunne vel også tilføje Jürgen Habermas' snak om "public sphere" og dens vigtighed for et sundt demokrati? (skrev 90.185.21.93 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)


Er det Vidensamfund eller Videnssamfund ?[redigér wikikode]

DSD bruger Videnssamfund undervisningsministeriet Vidensamfund ??? Nico 3. mar 2010, 13:08 (CET)

Det er velkendt, at der er vaklen mht. om "viden" skal have fuge-s; "videnscenter" vs. "videncenter" er tilsvarende. --Palnatoke 3. mar 2010, 13:17 (CET)

Jamm... så er vi jo fint dækket ind - vi har Videnssamfund som overskrift og Vidensamfund i teksten ;-) - vi burde nok vælge, men jeg har ikke nogen speciel præferance. - Nico 3. mar 2010, 17:18 (CET)