Diskussion:Vilhelm la Cour

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg forsøgte at få la Cour rigtig placeret alfabetisk i kategorierne og lavede derfor den sædvanlige [[Kategori:Historikere|la Cour, Vilhelm]], da man vist normalt placerer ham under l. Nu skete der så det lidt overraskende, at han blev placeret under lille l, som åbenbart er noget andet end stort L. Jeg ved godt, at Wikipedia er temmelig følsom med små og store bogstaver, men er det ikke at betragte som en mindre fejl i dette tilfælde? Det kan selvfølgelig sagtens løses ved at bruge stort l til sorteringen, men alligevel...--Heelgrasper 10. jul 2005 kl. 08:24 (CEST)

Ja, sortering sker ud fra tegnværdi i det brugte tegnsæt. Det kan ganske rigtigt betragtes som en fejl. Andre konsekvenser er at bogstaver med diakritiske tegn, samt æ, ø, å og aa heller ikke sorteres korrekt. Fejlen er kendt, og vi kan ikke gøre noget ved den (medmindre du har lyst og mulighed til at bidrage med en rettelse til MediaWiki-koden). I mellemtiden: brug stort L i sorteringsnøglen - den ses alligevel hverken i artiklen eller kategorien. Byrial 10. jul 2005 kl. 09:47 (CEST)