Diskussion:Virtus Schade

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Man kan læse artiklen på en måde, så det virker som om, at omtalte dyrkede polygami. Dette var vel næppe tilfældet, måske kunne man uddybe hvad der skete mellem Vitus og dennes første kone? Skilsmisse? Dødsfald? Endvidere synes jeg, at (interwiki)linket til Christian Schade bør fjernes. Njalle 21. jan 2006 kl. 20:43 (CET)

Da jeg tilpassede artiklen bemærkede jeg også en uklarhed omkring børnene, da det er temmelig uklart, om det kun er datteren, der er født i 1965, eller dette skulle hentyde til begge børnene (tvillinger er trods alt ikke så usædvanlige). Jeg er stadig ikke sikker på, hvordan det skal læses, og den nuværende formulering kan nok også (med lidt god/ond vilje) læses på begge måder. --Heelgrasper 21. jan 2006 kl. 20:52 (CET)
I øvrigt virker det på brugernavnet Schade chr som om, at det er vedkommendes søn, der er hovedskribenten på artiklen, hvilket nok ikke er helt heldigt, jf. nylige debatter. --Heelgrasper 21. jan 2006 kl. 21:17 (CET)

Principiel indvending[rediger kildetekst]

Denne artikel er i høj grad skrevet af Virtus Schades søn. Man bør generelt ikke skrive artikler om sig selv eller sine nærmeste.--Palnatoke 22. jan 2006 kl. 17:25 (CET)

Jeg har som udgangspunkt kun tilføjet faktuelle oplysninger om udgivelser og datoer, samt kendte oplysing netop for at undgå interessesammenfald. I Nybegynderguiden står, at man ikke bør skrive artikler om sig selv. Hvor mange slægtsled gælder dette? Jeg skrev udelukkende artiklen, fordi den var efterlyst. schade_chr 22. jan 2006 kl. 17:56 (CET)
Indvendingen er netop *principiel* - se diskussionen på Wikipedia:Landsbybrønden/Autobiografier og væsentlighedskriterier. At det så er en glimrende artikel, er en anden sag. Hvis du har et billede af din far, som du ønsker at dele med verden (GFDL), kunne det være en ønskværdig tilføjelse. --Palnatoke 22. jan 2006 kl. 22:28 (CET)