Diskussion:Voksenundervisningscenter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Voksen Undervisningscenter

Er dette den officielle betegnelse? Efter min mening strider den klart mod dansk sprogbrug.

Sebastjan 21 juli 2004 kl. 09:50 (CEST)


Du har ret, og det mener de også selv på de forskellige VUC'er. Dér hedder det nemlig voksenundervisningscenter. Så det bør man vel også kunne bruge her?
Mvh.
--Sten Porse 21. jul 2004 kl. 10:00 (CEST)

Morsomheder over initialerne for offentlige institutioner forekommer mig meget lidt seriøst, endsige encyklopædisk. Selvom der er reference, er denne reference klart af tidsbetonet karakter. Jeg har derfor fjernet såvel morsomhed som reference. nejdullus 31. jul 2010, 00:59 (CEST)

En reference af tidsbetonet karakter? Undskyld mig, men hvilke referencer er ikke det? Jeg vil godt lige advare mod, at Wikipedia bliver til et begravelsesselskab uden plads til nogen form for humor. Jeg indsatte i sin tid den med "voksne uden chance" fordi den er ret kendt (og i øvrigt gammel, apropos det med tiden). Sejlivede 'øgenavne' mener jeg helt bestemt vi bør have med - ligesom vi har det under masser af biografier. --Brandsen 31. jul 2010, 01:46 (CEST)
Det er ikke, at noten er af tidsbetonet karakter, der er det problematiske. Det er, at når artiklen er så kort, som den er, bliver morsomheden en underlødighed, der kommer til at overskygge oplysninger af mere faktuel karakter. Skal artiklen om Anders Fogh også indeholde gængse (underlødige) øgenavn som Anders Fjog og Teflon-Anders? Wikipedia er en aktuel encyklopædi med fokus på faktuelle og indiskutable oplysninger - der er nok plads til tidsaktuelle referencer ud til virkeligheden, men underlødigheder skal vi ikke være med til at udbrede. Skal vi også have en 5-6 racistiske vittigheder under artiklen om neger? Jeg har valgt at udelade morsomheden igen. --Scheindk (diskussion) 9. okt 2012, 08:02 (CEST)