Diskussion:Wikitravel

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er det med vilje, at der står "werdens..."? (Skrev 212.54.67.72 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det skal jeg ikke kunne sige, men nu har jeg rettet det. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 28. nov 2006 kl. 18:55 (CET)

Ejerforholdene[rediger kildetekst]

Burde man ikke ændre tekstens indledning hen i retning af, at "Wikitravel" er et projekt som "Den store danske encyklopædi". Istedet for, at der står at det er projekt som Wikipedia. På Wikitravel er det jo også et privat firma, som ejer navn og servere. Brugerne leverer indholdet, men "Internet Brands" tjener annonceindtægterne. Det eneste det har tilfælles er vel i realiteten navnet. Henrik Sørensen 18. aug 2010, 16:34 (CEST)

Jo, det er en bedre sammenligning. Jeg tror ikke artiklen har været igennem en større opdatering siden Wikitravel blev opkøbt, så lav også gerne andre nødvendige tilretninger (om nogen). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 18. aug 2010, 16:45 (CEST)