Diskussion:World Games Inc.

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg håber at nogen kan samle saglig information her til skræk og advarsel.

Du skulle måske overveje at læse Hvad wikipedia ikke er --Bruger:Wegge 19. apr 2005 kl. 23:46 (CEST)
Wikipedia er saglig information som sætter os i stand til at træffe beslutninger. Alkoholisme lyder væmmeligt - artiklen tjener til skræk og advarsel. Det vil være fint med saglig information om WGI som tilsyneladende er på kant med dansk lov. Thomas Maarup 20. apr 2005 kl. 00:00 (CEST)
Jeg er forsåvidt enig, men der er stadig en forskel. Wikipedia er et leksikon. Definitionsmssigt betyder det at vi som projekt betragtet har underlagt os selv den begrænsning at vi samler viden, frem for at skabe den. I forhold til WGI betyder det i mine øjne, og der kan andre så være uenige, at vi må begrænse os til at referere til hvad der er sket. Så personlige indlæg som WGI svindlede min fætter for hans børneopsparing!!! hører ikke til i dette regi. Og det var egentlig det jeg forsøgte at sige i første omgang. --Bruger:Wegge 20. apr 2005 kl. 00:12 (CEST)
Vi er helt enige. Jeg har fordomme om foretagendet og ser frem til at få noget rigtig viden - at gyse over. Thomas Maarup 20. apr 2005 kl. 00:24 (CEST)