Diskussion:Wrestling

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Wrestling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Wrestling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af wrestlingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej ædle Wikipedianer...

Jeg vil bare gerne meddele dig at du har skrevet alt for lidt kendte wrestlere. Der findes nemlig mange kendte wrestlere. Det du har skrevet er kun en ottende del af dem. Jeg har hørt om over 2000 wrestlere. 200 af dem er meget kendte.

Ellers... godt skrevet. (Skrev Chris Benoit (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har skrevet en liste på over 3000 wrestlingnavne og hvis du godt kunne tænke dig den, så sig bare til. (Skrev Chris Benoit (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Dette er et perfekt eksempel på, hvorfor man bør signere sine diskussionsindlæg. Hvis du havde signeret det første indlæg, så kunne du se, at det var et du selv skrev 25. september 2007 og nu har svaret i dag 24. januar 2008. --|EPO| 24. jan 2008, 21:32 (CET)


Undskyld at jeg siger dette, men jeg har slettet noget fra Wrestling. Jeg har nemlig slettet listen over de wrestlere du betragter som kendte. Jeg kan godt skrive 10.000 andre på da jeg har lavet en liste over al verdenens wrestlere. Jeg har skrevet om deres ringnavne, nick names og deres fulde navne. Og jeg vil gerne sige at langt de fleste sikkert er uenige i dem du synes er mest kendte. Håber du er enig med at jeg en dag skriver alle de kendte på...? Jeg lover også at skrive deres ringnavne i alfabetisk orden.

--Tarique 25. mar 2008, 23:17 (CET)