Diskussion:Zombie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er det ikke en Idé at lave opremsningen af Zombie-film om til sin egen tråd? Ellers vil den hurtigt komme til at fylde mere af siden, end den burde. --Power BGE 26. okt 2007, 21:08 (CEST)

Problemet er langt større. Artiklens indledende tekst er tilsyneladende skrevet af unge mennesker, der har hele deres kulturelle dannelse fra videospil. Fx bliver voodoo end ikke nævnt. Jeg har flere gange overvejet at smide hele artiklen ud og starte forfra, men orker det ikke rigtigt, for emnet er stort og tidskrævende. En oversættelse af den engelske Wikipedia-artikel om zombier ville være en kæmpe forbedring, omend jeg selv foretrækker en god, original artikel. Er der slet ingen antropologer på dansk Wikipedia, der har mod på at prøve kræfter med de levende døde? --Cineclopedia 27. okt 2007, 03:11 (CEST)
Har ændret artiklens indledende tekst, og placeret videospil informationerne længere ned i artiklen, samt jeg har sat billeder ind. Hvis I ønsker at rette videre på artiklen er, der bare fri adgang. --DJ PhilZz 27. oktober 2007
Godt initiativ. Jeg har skubbet det indledende afsnit yderligere i facon. --Cineclopedia 27. okt 2007, 19:03 (CEST)

Jeg har fjernet det interne link på bogen requiem. Det førte ikke til en side om bogen, men derimod definitionen på ordet requiem.

Størstedelen af artiklen drejer sig om "Zombier" som fortolket i medierne. At anse film-/musik-/spilskabere for pålidelige kilder, og benytte dem som udgangspunkt for majoriteten af artiklen passer ikke ind i Wikipedia. Jeg syndes alt alle udtalelser efter 3. Linie "Oprindeligt er zombien et overnaturligt væsen...", bør flyttes til et "i populær kultur"-Afsnit. Da det derefter omhandler Zombier som afbilledet i film, spil og bøger. (Skrev 90.186.152.48 (diskussion • bidrag) 24. feb 2010, 23:55. Husk at signere dine indlæg.)

Du er velkommentil at redigere artiklen; der kan evt. hentes nogle formuleringer til introduktionen af artiklen i den norske wikipedias version no:Zombie - vh. Nico 27. feb 2010, 10:11 (CET)