Diskussion:Zooxantheller

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Vi har hermed opstartet en side om zooxantheller. Teksten er et beskedent uddrag fra bogen "det Tropiske Koralrevs Biologi" af Arvedlund og Hermansen (se litteratur under Zooxantheller). Med tillaldelse fra forlaget.

Bedste hilsener, Tyge Dahl Hermansen, cand.scient. koralrevsfysiolog/forsker, www.bricksite.com/reefconsultantspublishing, rcpublishing@speedpost.net og Michael Arvedlund cand.scient, PhD, koralrevsforsker, www.bricksite.com/reefconsultants, arveedlund@speedpost.net, 13. maj 2007 kl. 16:48 (CEST).

Hej. Jeg har her i 2013 udviddet artiklen og opklaret nogle af de mange misforståelser zooxanthel-begrebet afstedkommer. Informationen er fortrinsvist hentet fra den engelske side om 'Symbiodinium', hvor der er mange solide referencer. Mvh. RhinoMind (diskussion) 18. okt 2013, 14:46 (CEST)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 7. apr 2008, 20:16 (CEST)