Ferrari LaFerrari

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ferrari LaFerrari

Ferrari LaFerrari er en hybrid-hyperbil lavet af Ferrari. Bilen drives af en 65-graders 6,3-liters V12-motor, der giver 963 hestekræfter ved 9.250 omdrejninger i minuttet. Bilen har også en elektrisk motor, der giver 163 hestekræfter. Bilen er bygget af fire forskellige slags kulfiber for at gøre den så let som muligt, og det er den blevet, idet den kun vejer 1.275 kilo. Bilen blev lanceret lidt efter sine rivaler, Porsche 918 og McLaren P1. LaFerrari har, som den første Ferrari-bil siden den Bertone-designede Dino 308 GT4 fra 1973, ikke fået hjælp med designet af Pininfarina. Bilens accelerationstid fra 0-100 km/t er 2,5 sekunder, og topfarten er 350 km/t.

Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.