Fildiskussion:Children of Bodom wacken-lokal version.jpg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Fil:Children of Bodom wacken-lokal version.jpg

Billedet desværre ikke dokumenteret frit[rediger kildetekst]

Der er ganske vist givet en tilladelse, men der forudsættes 3 punkter, der ikke kan opfyldes:

  • kun brug på Wikipedia
  • link til et magasin
  • link til et band

På dawiki kan man kun forlange nævnelse af navn ved brug af foto. De tre punkter ovenfor kan ikke opfyldes og er ikke forenelig med Wikimedias definition på "fri". Det er naturligvis ærgerligt at miste gode fotos som dette, og det er ikke for at hidse nogen op, at jeg indstiller fotoet til sletning, men licensen skal altså være i orden. Jeg foreslår, at nogen kontakter magasinet igen og beder om en udtrykkelig tilladelse til frit brug (brug en standardskabelon! det er meget nemmere) - hvis denne tilladelse altså ikke allerede eksisterer (?). Hvis de ikke vil gå med til at frigive fotoet i denne opløsning, vil de måske gå med til at frigive i begrænset filstørrelse (f.eks. 150kb eller 300kb), således at det frie foto i praksis ikke ville kunne printes, men stadig være fint til Wikipediabrug. Bruger:Nillerdk 27. feb 2009, 00:52 (CET)

Der blev i mailen gjort alle krav klar, og det blev gjort tydeligt at der var tale om GFDL. Om magasinet så forstod det eller ej er ikke vores problem, så sletning af dette billede ville være grotesk og jeg ville fortsætte med at lægge det op indtil folk kommer til fornuft eller blokerer mig. Undskyld den konfrontative attitude, men det her er idiotisk flueknepperi. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. feb 2009, 08:07 (CET)
Det burde være klart, at magasinet er opmærksom på, hvad det indebærer, at skidtet kan smides på Wikipedia, og netop af den grund er svaret vel så præcist, som man kunne ønske det. --Pred (diskussion) 27. feb 2009, 10:05 (CET)
Der blev i e-mailen til rettighedshaveren fremsat et ønske. Men det ønske blev klart ikke opfyldt idet der blev givet tilladelse til brug på andre betingelser end det foreslåede. Det er ganske normalt i en forhandlings- eller aftalesituation at man foreslår eller gør noget andet end hvad modparten øsnsker, og det er ikke udtryk manglende forståelse. Billedet er ikke frit og bør slettes. Byrial 27. feb 2009, 11:50 (CET)