Forza 3

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gnome globe current event.svgDenne artikel eller dette afsnit er forældet
Se artiklens diskussionsside eller historik.
Clockimportant.svg
Forza Motorsport 3
Del af Forza-serien
Generelle oplysninger
Udvikler Turn 10 Studios
Udgiver Microsoft Game Studios
Udgivet Den Europæiske Union 23. oktober 2009[1]
USA 27. oktober 2009[2]
Genre RacersimulatorRediger på Wikidata
Spiltype Singleplayer
MultiplayerRediger på Wikidata
Platforme Xbox 360
Medier 2x DVD-DL
Input Xbox 360 Controller
Xbox 360 Wireless Racing Wheel
Aldersgrænse ESRB: E
Eksterne links
Forza Motorsport 3's hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Forza Motorsport 3 er et kommende racer simulator spil. Spillet bliver udviklet af Turn 10 Studios. Spil er sat til at udkomme den 27. oktober til Xbox 360. Det er det trejde spil i Forza-serien.

Gameplay[redigér | redigér wikikode]

Forza Motorsport 3 inkludere over 400 biler fra 50 forskellige manufakture og inderholder over 100 baner. [3] Nye tilføjelser til spillet omfatter in-car driving view, en perfekt linje som man kan følge, og at kørertøjerne kan vælte. Det vil også være muligt at uploade billeder fra Xbox 360 til Forza's hjemmeside.

Der vil være en ny single-player del til spillet. Hvilket vil tage spilleren til unikke race, som vil inkludere mere end 200 forskellige events, som f.x. Circuit, Oval, Drag, Drift og Time Events. Turn 10 Studios har også sagt at Circuit de la Sarthe vil være inkluderet. Circuit de la Sarthe Bliver brugt til Le Mans 24 timers race.[4]

Online delen vil være anderledes. Der vil komme nye Xbox LIVE scoreboards, der vil vise de bedste stats osv.

Til E3 2009 så sagde Turn 10 at der vil være en spole funktion, noget der minder om funktion i Race Driver GRID, der blev ikke specifikt sagt hvad de mente med dette system. Senere blev det afsløret at man vil have muligheden for at spole tilbage i tiden og rette på fejl.[5] Dette er et af de mange assists som vil være tilgængelige. Spole funktionen kan kun bruges i single player delen.

Under et interview så sagde Dan Greenawalt at A.I. vil være bedre, der vil være bedre fysik til spillet og meget bedre grafik. Den nye engine gør at der vil være 10 gange flere polygoner på hver bil og at texturen vil være 4 gange større end i Forza 2. Spillet vil køre ved 60 FPS.[6]

Liste[redigér | redigér wikikode]

Eksterne links[redigér | redigér wikikode]