Freaky Friday (film fra 2003)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Freaky Friday
Instrueret af Rediger på Wikidata Mark Waters
Produceret af Rediger på Wikidata Andrew Gunn
Manuskript af Rediger på Wikidata Leslie Dixon og Heather Hach
Medvirkende Rediger på Wikidata Jamie Lee CurtisLindsay LohanMark Harmon, Harold Gould, Chad Michael MurrayStephen Tobolowsky, Christina Vidal, Ryan Malgarini, Julie Gonzalo, Rosalind Chao, Willie Garson, Dina Spybey, Mary Ellen Trainor, Cayden Boyd, Danny Rubin, Erica Gimpel, Heather Hach, Lucille Soong og Marc McClure
Fotografering Rediger på Wikidata Oliver Wood
Land Rediger på Wikidata USA
Sprog Rediger på Wikidata engelsk
Links
iMDB Rediger på Wikidata på IMDb
Scope på scope.dk
DFI Rediger på Wikidata i DFI's filmdatabase
Hjemmeside Rediger på Wikidata http://movies.disney.com/freaky-friday-2003
Noter
Dele af ovennævnte oplysninger stammer direkte fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammensteds.

Freaky Friday er en komedie fra 2003, der er instrueret af Mark Waters og manuskriftet skrevet af Heather Hach. Filmen er baseret på en bog med samme navn af Mary Rodgers. Den havde dansk premiere 25. december 2003.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Tess og Anna Coleman er mor og datter. De har et ret anstrengne forhold til hinanden, de kan ikke forstå hendes andens liv. Anna bliver drillet på groveste vis af Dottie Robertson, som Annas mor, Tess, tror er en lille englebasse, og får derfor ballade pga. hende. Anna kan ikke forstå sin mors arbejde, hun mener det er et rigtig let arbejde, og kan ikke forstå hvorfor hun er så stresset. Så til en familiemiddag på en kinesisk restaurant begynder de at skændes udenvidere, derfor en kinesisk dame med en spåkage. De går hver til sit og læser deres spådom højt. Næste dag vågner Tess op i Annas krop og Anna op i Tess krop. De beslutter sig for at Tess går i skole i Annas krop og Anna i Tess krop... opfører sig helt flippet. Og det kan kun gå galt da Tess har en kæreste, Ryan, og Anna forelskelse, Jake, beslutter sig for, at gå til næste level.

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]