Frederik Storm

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Frederik Storm
Fødsels­dato 20. februar 1989 (35 år) Rediger på Wikidata
Fødested Gentofte, Danmark Rediger på Wikidata
Statsborger Kongeriget Danmark Rediger på Wikidata
Højde 1,80 m Rediger på Wikidata

Noter:

Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Frederik Storm (født 20. februar 1989) er en dansk ishockeyspiller, der spiller i ERC Ingolstadt og for det danske ishockeylandshold.

Frederik Storm er født og opvokset i Gentofte og her begyndte han at spille ishockey som 4-årig og fortsatte i klubben, til han var 15. Hans karriere i Isligaen startede som 16-årig, hvor han de første par år spillede for Herlev Hornets. Efter at have udviklet sig her, kom han til SønderjyskE Ishockey, som er en større klub, og her blev han en vigtig brik på holdet, der vandt danmarksmesterskabet i 2009-10. I grundspillet samme år lavede han 17 mål og 14 assister. Dette gjorde ham til en af sæsonens mest scorende danskere i AL-Bank Ligaen. Seerne på TV2 Sport kårede ham efterfølgende til "årets pokalfighter".[1]

Frederik Storm blev kåret som årets spiller i Al-bank ligaen i Danish ishockey Award 2012. Dette år havde han lavet 20 mål og 24 assist i grundspillet.

Frederik Storm har desuden spillet på flere af de danske ungdomslandshold og kom i 2010 første gang med i Landsholdstruppen som 21 årig.

Frederik storm har spillet i følgende klubber: Gentofte (1.division), Herlev Hornets (isligaen), Sønderjyske (isligaen), Herlev Eagels (isligaen) og Malmö Redhawks (Allsvenskan & SHL).

Eksterne links[redigér | rediger kildetekst]

Noter[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "SønderjyskE tog pokalen". DR. 2010-01-16. Arkiveret fra originalen 19. januar 2010. Hentet 3. juni 2010.