GOG.com

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Good Old Games)
Gå til: navigation, søg
Gnome globe current event.svg Denne artikel eller dette afsnit er forældet
Se artiklens diskussionsside eller historik.
Clockimportant.svg
Good Old Games
Gog-logo-2014.svg
URL-adresse GOG.com
Sidens type Digital distribution
Registrering Påkrævet
Ejer(e) CD Projekt
Lanceret 2008

Good Old Games er en computerspilssælger og -distributør ejet af det polske firma, CD Projekt[1]. Servicen startede med at sælge ældre PC spil, men er i nyere tid også begyndt at sælge indie-titler ligesom support for MAC og Linux er indført for visse spil. For at sikre at de gamle spil kan køre på moderne computere, benyttes fuld-patchede spil og open-source programmer såsom ScummVM og Dosbox. I forhold til andre services, er spillene ikke beskyttet af nogen form for DRM[2], og kunden behøver ikke at downloade eller benytte nogen form for software for at køre eller downloade spillene[3], det er dog muligt at benytte en såkaldt Download manager.

Udover at kunne købe spil, kan kunderne også hente ekstra materialer til/omkring deres spil, som f.eks. wallpapers, soundtracks, manualer og mere. GOG har også fuld kunde-support på alle deres spil.

Der er 1385 spil tilgængelige på Gog.com (pr. 4. februar 2016 [4]) Flere spil bliver tilgængelige på servicen ofte. d. 26. marts 2009, annoncerede GOG at de havde indgået en aftale med Ubisoft omkring salg af deres ældre spil. Dette var GOGs første store DRM frie aftale.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Villasenor, Justin (2008-07-10). Good Old Games: Bringing classic PC games to an internet near you. Destructoid. Hentet 2008-09-27. 
  2. ^ Caron, Frank (2008-09-25). Good Old Games and the 'idiocy' of DRM. Ars Technica. Hentet 2008-09-27. 
  3. ^ Caron, Frank (2008-09-09). First look: GOG revives classic PC games for download age. Ars Technica. Hentet 2008-09-27. 
  4. ^ Games. Hentet 4. Nov. 2013. 
Computerspil Stub
Denne computerspilfirma-artikel er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Firma