Hannes Schröers

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgMaskinoversættelse og/eller tvivlsomt indhold
Denne sides indhold bærer præg af at være en maskinoversættelse og/eller meget dårligt og uklart formuleret (også kaldet "dåsedansk"). Det vurderes at sproget er så dårligt og eventuelt forkert eller til at misforstå, at det bør omskrives eller oversættes på ny. Du kan hjælpe med at oversætte til korrekt dansk i denne og lignende artikler.
Hvis dette ikke sker inden for kort tid, kan en sletning komme på tale.
Se evt. denne sides diskussionsside eller i artikelhistorikken.
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

Hannes Schröers (født den 29. december 1936) er en tidligere tysk fodboldspiller.

Karrieren[redigér | redigér wikikode]

I sin aktive karriere Hannes Schröers også spillet Fortuna Düsseldorf.

Familie[redigér | redigér wikikode]

Hans søn Jan (født i 1969) har også været fodboldspillere og var i 1989-1990 sæsonen i det første hold af tidligere Bundesliga klub Bayer 05 Uerdingen. Datter af Hannes Schröers, Wiebke, var udvandret på grund af deres studentereksamen til Maastricht og blev efterfølgende deponeret i København; Hun er gift med en dansker, og fra dette ægteskab kommer Jannik Vestergaard. Jannik Vestergaard er også fodboldspillere, spille som professionel fodboldspiller med Borussia Mönchengladbach. Selv barnebarn af Hannes Schröers, Mika (søn af Jan Schröers), spiller på Borussia Mönchengladbach og er en del af truppen af U-15

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]