Hjælp-diskussion:Velkommen til Wikipedia

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Utroligt, at netop denne side - eg. diskussionssiden - ikke har været anvendt før. Mit ærinde her og nu har været at komme med nogle bidrag til introduktion/velkomsten - FØR jeg bliver alt for indspist. Så glemmer man ofte, hvordan det var, da man selv startede som nybegynder. Det er de erfaringer, som jeg forsøger at indkorporere i den eksisterende tekst - som lugter lidt af at være oversat fra den engelske model (sagt uden at jeg har kigget efter). Så jeg håber, at I vil tage imod det med et åbent sind - for det er velment.

Og til nye brugere: Gå gerne ind netop her i starten og ændr ting, som du synes er helt hen i vejret og sagen uvedkommende. Før du som sagt bliver lige indhyllet i ekspertiser og lign. --hansjorn 20. nov 2004 kl. 00:10 (CET)

Den næste store milepæl er at få den danske Wikipedia op på et tilsvarende antal artikler. Det er en helt forkert målsætning. Lad os holde op med at fokusere så voldsomt på antallet. Lad os hellere få nogle bedre bedre artikler. Byrial 20. nov 2004 kl. 04:48 (CET)
Jeg ændrede blot titusinder til hundreder .., siden der nu var sket noget siden artiklen sidst blev revideret. Men nu vi er ved målsætninger, så vil jeg da i ramme alvor efterlyse en side, hvor vi kan skrive herom. Hvad vi hver især mener, Wikipedia kan udvikle sig til. - Så på stående fod vil jeg forsøge at lave et WikiOrd: Wikipedia: Fremtider, hvor vi kan starte denne spændende disciplin. --hansjorn 20. nov 2004 kl. 10:16 (CET)

Jeg er ny eller begynder[rediger kildetekst]

Et fortrinligt projekt ! Jeg har forsøgt mig med et par artikler, og skriver jeg flere, vil jeg anmode en tilfældig administrator om en generel kritik (evaluering).

Og så som helt ny vil jeg foreslå, at nogen udskifter "Nybegynder" med "Ny" eller "Begynder". Bruger:POG

Du kan være sikker på at nogle på et tidspunkt kigger på dine bidrag, og kommenterer dem eller retter eller tilføjer tekst eller flere af tingene. Administratorer har ingen specielle rettigheder eller privilegier i den forbindelse. Alle og enhver er velkommen til at gøre det.
Hvorfor udskifte ordet nybegynder (som i øvrigt kun bruges i navnet på skabelonen, men ikke i selve teksten)? Nybegynder er et etableret dansk ord. Det er ikke en gang specielt ulogisk. Jeg har begyndt redigering mange artikler her på Wikipedia. Jeg er ikke længere en ny begynder når jeg gør det, men det var jeg en gang. Byrial 12. okt 2005 kl. 21:22 (CEST)


Er det ikke lidt: "Rykker baglæns tilbage" over "Nybegynder". Men tak for svaret, og som du kan se nedenfor, lærte jeg noget om underskriftens udformning. Jeg ved godt at adminstratorer ikke har specielle rettigheder, men da jeg blander mig i et arbejde, som nogle må have tænkt rigtigt meget over, vil jeg ved lejlighed godt vide, om jeg har forstået, hvad det går ud på. Hilsen POG

Om indhold og notabilitet[rediger kildetekst]

På vores velkomst og hjælpesider er det svært at finde noget om indhold og notabilitet, så det kan ikke undre at der kommer mange artikler, som ikke kan siges at have almen interesse, og ofte bliver slettet igen. -- Nico 25. apr 2007 kl. 12:58 (CEST)

Automatisk generering af velkomstskabelon[rediger kildetekst]

Burde det ikke kunne lade sig gøre, at der automatisk kom en velkomstbesked på brugerdiskussionssiden når man oprettede sig som bruger? Det virker som om der bruges ret mange kræfter på at indsætte velkomstskabelonen på nye brugeres side. Santac 16. okt 2007, 09:28 (CEST)

Siden forekommer halvfærdig[rediger kildetekst]

Ville det ikke være en ide at fjerne nogle af de røde links? --Rasmus81 29. sep 2008, 20:17 (CEST)

Jeg har nu redigeret en del for at få mere overskuelighed ind. Synes ikke vi kan byde helt nye brugere sådan en side, der forvirrer mere end den forklarer. --Rasmus81 29. sep 2008, 20:45 (CEST)

Søgefunktionalitet[rediger kildetekst]

Kunne vi ikke få etableret, ligesom på den engelske wikipedia (se Search Wikipedia Help), en søgefunktionalitet i de danske wikipedia hjælpesider? Jeg ved ikke om dette korrekt hedder søgning i metawiki. Som det er i dag skal man manuelt finde frem til de relevante hjælpesider, hvis man ellers kan finde dem. Søgefunktionalitet skal derfor naturligvis ikke søge i de normale artikler, hertil har vi den normale søgefunktionalitet, pt. repræsenteret ved søgeboksen øverst til højre på siderne. --misuo (diskussion) 23. jan 2013, 19:21 (CET)

Hvis du klikker på luppen, uden at skrive noget i tekstfeltet, kommer du til en søgeside, hvor du kan vælge kun at søge i hjælpesiderne.
- Sarrus (db) d. 23. jan 2013, 19:30 (CET)