Brugerdiskussion:Sarrus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Arkiverede diskussioner[redigér wikikode]

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[redigér wikikode]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:38 (CEST)

Nyheder for juni 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 6 - udgivet 1. juni 2017

Wikipedia-diskussion:Stilmanual[redigér wikikode]

Kan du ikke bare lukke diskussionen, det giver jo ingen mening at smide om sig med citater fra diverse ordbøger og diskutere alles uforbeholdne {{POV}}. Vi var der for under et halvt år siden, verden er jo ikke begyndt at dreje den anden vej siden! mvh Per (PerV) (diskussion) 15. jun 2017, 19:31 (CEST)

Det er nok de færreste, hvis nogen, der har ombestemt sig siden sidst. Et råd til alle er at undgå personlige kommentarer i den debat, ellers ender det i mudderkastning og at endnu flere forlader dawiki. At lukke den, er der næppe nogen, der har kompetence til.
- Sarrus (db) d. 15. jun 2017, 19:39 (CEST)

Nyheder for juli 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2017

Patruljering af nye og gamle artikler.[redigér wikikode]

Patruljering af nye og gamle artikler. Jeg skriver til dig, da du er patruljant. Dansk wikipedia har et stort efterslæb af upatruljerede artikel ændringer, som jeg vil bede dig om at være med til afhjælpe dette problem, feks. ved at patruljerer en antal om dagen eller ugen. Som udgangspunkt skal denne liste gøres meget mindre upatrujerede artikler - du kan feks. starte fra bunden (hvilket er det mest logiske) eller et hvilket som helst sted, listen skal bare gøres mindre.

Med Venlig hilsen Villy Fink Isaksen (diskussion) 20. jul 2017, 19:24 (CEST)

Jeg henviser til kommentaren på Wikipedia-diskussion:Patruljanter/Arkiv 2#Hjælp igen. Man bør hellere undlade at markere en ændring som patruljeret, end at forhaste sig. Hvis vi nogensinde får en pause i alle de diskussioner, vi har for tiden, bør vi nok finde ud af, om man skal verificere de ændringer, man markerer som patruljeret, eller blot tjekke, om det er åbenlyst hærværk.
- Sarrus (db) d. 20. jul 2017, 19:30 (CEST)

Brugernavn for Experimentarium[redigér wikikode]

Kære Saurus - tak for din besked. Jeg er eneste bruger på brugernavnet ExperimentariumDK, men jeg forstår at det er mere velset med brugere, der er helt personlige. Jeg vil derfor prøve at finde ud af at tilbagetrække brugernavnet. Oprindeligt valgte jeg navnet for at sikre, at folk kunne se, at det var Experimentarium, der lavede tilpasningerne, så det var lettere at gøre indsigelse og for at undgå urent trav. --ExperimentariumDK (diskussion) 27. jul 2017, 10:18 (CEST)

Det ser ud til, at du har fået en vejledning på, hvordan du beder om at få skiftet brugernavn. Dansk Wikipedia frabeder sig helt generelt, at man skriver om virksomheder, man ejer eller er ansat i, da man kan have problemer med at forholde sig neutralt til emnet og da det kan udvikle sig til reklame. Opdatering af nøgletal og lign. kan dog være en undtagelse. Vær desuden opmærksom på, at hvis du bliver betalt for at redigere på Wikipedia, skal du angive dette i overenstemmelse med brugsbetingelserne på m:Terms of use/da#4. Afstå fra visse aktiviteter og scroll ned til "betalte bidrag uden redegørelse".
- Sarrus (db) d. 27. jul 2017, 16:12 (CEST)

71.208.227.20[redigér wikikode]

Godaften. Som jeg beskrev i IRC'en, har IP-brugeren 71.208.227.20, gentagne gange på flere Wikipediaer indsat det gamle Google Chrome-logo fra 2011 i stedet for det nuværende logo. Brugeren er blevet blokeret på flere Wikipediaer, blandt andet på svwiki, hvor han blev blokeret i 1 år af denne årsag. Så hvis han laver nogle redigeringer på Google Chrome, hvor han indsætter det gamle logo, kan du roligt give ham en blokering med varighed på 1 år eller uendeligt. Ps. Han har endnu ikke lavet redigeringer på dawiki. Hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 29. jul 2017, 19:00 (CEST)

En ip's redigeringer på andre projekter er irrelevante i denne sammenhæng. Hvis en ip laver hærværk, holder vi os til den gængse blokeringstrappe, startende med et passende antal advarsler. Hvis en ip laver hærværk på flere projekter, kan du kontakte en forvalter på irc-kanalen #wikimedia-stewards. Start linjen med @steward og skriv derefter anmodningen på engelsk. Så kan en forvalter overveje at tildele en global blokering.
- Sarrus (db) d. 29. jul 2017, 22:42 (CEST)

Nyheder for august 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2017