Brugerdiskussion:Sarrus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Nyheder for august 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2018

Flytning uden omdirigering[redigér wikikode]

Hej Sarrus. Hvorfor efterlod du ikke en omdirigering da du flyttede VM i floorball for herrer 2016? Resultat var at to links i andre artikler holdt med at virke. Dem har jeg rettet, men der kan også være links fra andre websites som du bryder. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. aug 2018, 17:26 (CEST)

Jeg kan ikke se, at det er relevant med en omdirigering til en artikel, der handler om noget helt andet. Hvis man ser et link til en artikel om VM i floorball, forventer man et link til en artikel om VM i floorball og ikke en artikel om et tilfældigt landsholds deltagelse. Hvilke andre hjemmesider tænker du på?
- Sarrus (db) d. 17. aug 2018, 17:30 (CEST)
De to links jeg rettede var fra artiklerne om det danske landshold og en dansk landsholdsspiller, så en artikel om Danmarks deltagelse ved VM ville i de to tilfælde ikke blive opfattet som en artikel om et tilfældigt lands deltagelse. Jeg tænker i øvrigt ikke på nogen bestemt hjemmeside, men blot på muligheden af at der er dybe links til Wikipedia udefra, og hvis der er kan de også let have fokus på Danmarks deltagelse. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. aug 2018, 17:38 (CEST)
Vi flytter da af og til artikler på Wikipedia. Andre hjemmesider flytter da også rundt på deres sider. Det kan vi vel ikke tage hensyn til. Desuden: Du vil vel ikke sige, at en artikel, der hedder noget med VM i (sportsgren) (årstal) kun skal omhandle ét lands bedrifter? Vil du gerne have, at jeg flytter den tilbage og opretter et forslag på WP:FLYT? Det virker mig dog overflødigt, men hvis der ikke er konsensus om, at det var en oplagt flytning, er det jo det, der må til :-).
- Sarrus (db) d. 17. aug 2018, 17:42 (CEST)
Nej, det har jeg ikke sagt noget om. Jeg synes det var korrekt at flytte artiklen, men der burde efter min opfattelse være efterladt en omdirigering. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. aug 2018, 17:48 (CEST)
Det er vi så ikke enige om. Artikelopretteren har oprettet artiklen med et forkert navn i forhold til artiklens indhold. Når det er sagt har jeg desuden lige fjernet artiklen fra d:Q18638936, da den jo ikke handler om hele VM i 2016.
- Sarrus (db) d. 17. aug 2018, 17:51 (CEST)
Det kunne så være, at jeg skulle have tjekket de indgående links, men det tænkte jeg ikke på. Der er det jo så en fordel med den samarbejdende encyklopædi, at det den ene glemmer, husker den anden :-). Det har også gået den modsatte vej tidligere (med andre brugere). Jeg har bragt det op på Hjælp:Opslagstavle#Flytning uden omdirigering.
- Sarrus (db) d. 17. aug 2018, 18:05 (CEST)

Nyheder for september 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2018

10-årsklubbben[redigér wikikode]

Ten Year Society.svg

Hei, Sarrus,

Jag vill gärna bjuda in dig att bli medlem i Wikipedia:10-årsklubben.

10-årsklubben er en uformel gruppe af brugere, der har været aktive på Dansk Wikipedia i ti år eller mere.

Klubben er en dansksproget del af Ten Year Society.

Medlemskabet er frivillig og åbent for alle, der har bidraget på Wikipedia i mindst ti år.

Den som ønsker at markere sit medlemskab på sin brugerside kan gøre det med skabelonen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne skabelon på brugersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben

Velkommen! Dan Koehl (diskussion) 2. sep 2018, 22:40 (CEST)

Ny blokerings- og bandlysningspolitik, samt ændringer i forbudspolitikken og retningslinjer for administratorer[redigér wikikode]

Da du er administrator vil jeg gøre opmærksom på at politikken for blokering og bandlysning, politikken for forbud, samt retningslinjerne for administratorer er blevet ændret. Den mest gennemgribende ændring er af blokeringspolitikken der nu er mere tydelig ift. hvornår det er passende at anvende blokerings-foranstaltningen.

Se evt. forslaget hvor ændringerne er opsummeret i punktform.

Mvh. InsaneHacker (diskussion) (sendt via Speciel:MassMessage 20. sep 2018, 14:13 (CEST))

Nyheder for oktober 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2018