Brugerdiskussion:Sarrus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Nyheder for december 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 12 - udgivet 3. december 2018

Ion Gigurtu[redigér wikikode]

Hvad er vitsen med at have alle parametrene når data hentes fra Wikidata? mvh, Mycomp (diskussion) 7. dec 2018, 10:21 (CET)

Hvis der nu kommer en bruger, der ikke har forstand på Wikidata, kan denne rette det lokalt i skabelonen, hvorefter en mere kyndig bruger kan rette det på Wikdata og fjerne det lokalt. Af lignende årsag har jeg argumenteret for, at samtlige parametre skal være på dansk, så man kan rette fejl og lign., hvis man ikke kan “udenlandsk”. Når det er sagt, havde du heller ikke angivet en begrundelse for fjernelsen.
- Sarrus (db) d. 7. dec 2018, 15:33 (CET)

Nyheder for januar 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2019

Datoer på dawiki[redigér wikikode]

Halløj. Jeg så, at du har tilbagerullet min redigering på Søren Bjerg med citatet: "Enwikis regler gælder ikke på dawiki." Det kan jeg godt leve (selvom jeg ikke er enig), men skal vi ikke få skrevet vores egne regler ned et sted, så brugere som mig, der også bruger enwiki, forstår, at enwiki og dawiki ikke er det samme? —Biscuit-in-Chief. Godt nytår 3. jan 2019, 21:41 (CET)

Alle projekter har hver sine regler om dette og hint. Det betyder ikke, at man skal lave lokale regler for alle de regler, der findes på alskens andre projekter. Tænk, hvis der kom en bruger fra en anden sprogudgave, der har en tredje praksis/regel/norm/politik og dernæst en fra et fjerde projekt. Dawiki er sideordnet med enwiki - ikke underordnet. Det er helt fast praksis på dawiki at linke datoerne i biografiers intro.
- Sarrus (db) d. 3. jan 2019, 21:45 (CET)
Halløj. Det var ikke helt det, jeg mente, men der er faktisk et sted, hvor man kan læse om normerne: Wikipedia:Stilmanual, og b.la. dette om datoer står derinde. Min fejl. —Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 6. jan 2019, 02:31 (CET)
Det lød ellers som om, at du er uenig i, at enwikis regler ikke gælder på dawiki, men det var måske ikke sådan, det skulle forstås? For i givet fald skulle alle andre sprogudgavers regler jo også gælde her, da enwiki ikke er noget særligt, men blot ét af flere hundrede sprog, som Wikipedia findes på.
- Sarrus (db) d. 6. jan 2019, 08:48 (CET)

Nyheder for februar 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 2 - udgivet 1. februar 2019