Brugerdiskussion:Sarrus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Blokering af IP[redigér wikikode]

Godmorgen Sarrus. Tror du ikke at en blokering af IP 5.103.30.137 vil være på tide? :) --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 24. okt 2017, 09:12 (CEST)

@Sorenhk: Du ved ikke om Sarrus er taget 3 uger på fjeldvandring i Norge her til morgen. Du er erfareń bruger. Følg rådet i Sarrus's editnotice: "Hvis du har brug for hjælp fra en adminstrator, bør du lægge en anmodning på Anmodning om Administratorassistance". --Madglad (diskussion) 24. okt 2017, 13:45 (CEST)
Hej Madglad. Det gjorde jeg også 5 min senere, men så at Sarrus havde været inde at rediger i nogle artikler nogen lunde samtidig som da IPen lavede hærværk på højtryk. Derfor fandt jeg det nemmere at skrive til Sarrus først :) Mvh --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 24. okt 2017, 13:50 (CEST)
Det lader til, at ip-adressen er blevet blokeret. Ellers ville der heller ikke være nogen pointe i det her ti timer senere :-).
- Sarrus (db) d. 24. okt 2017, 19:09 (CEST)
Forresten: @Sorenhk: Hvis du har brug for administratorassistance er der et alternativ til AOA eller brugerdiskussioner: Du kan også få fat i en administrator (hvis der er nogen online) på irc-kanalen #wikipedia-da. Det kan du læse mere om på WP:IRC.
- Sarrus (db) d. 28. okt 2017, 21:34 (CEST)
Hehe Sarrus ved det skam godt, men det var jo nemmere at skrive til dig da du lige have været på. Jeg har været meget på vores irc-kanalen men kan ikke mindes hvor lang tid siden det er at jeg har været på :). Mvh --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 30. okt 2017, 09:41 (CET)
Det er skam heller ikke fordi det er forbudt at henvende sig her på siden ang. en anmodning om administratorassistance, men det kan bare ikke anbefales. I dette tilfælde så jeg først henvendelsen ca. ti timer efter du skrev det, og så tjener det ikke længere noget formål at blokere vedkommende. Blokeringer bør foretages umiddelbart efter udåden - især når der er tale om ip-adresser. Blokeringer skal standse uønsket adfærd, ikke straffe nogen. Efter ti timer vil den uønskede adfærd normalt være stoppet af sig selv, også selvom der ikke kommer en blokering. Hvis man blokerer ti timer efter, får det karakter af en straf, hvilket blokeringsværktøjet ikke er beregnet til.
- Sarrus (db) d. 30. okt 2017, 15:25 (CET)

Nyheder for november 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 11 - udgivet 2. november 2017

Et løfte[redigér wikikode]

Hej Sarrus. Jeg vil gerne give dig samme løfte som jeg tidligere har givet Ramloser ang. PerV: at undgå slagsmål. Men det forudsætter, at du og andre strammer op om Madglads opførsel. Han bruger desværre [alt for meget af sin tid her på wikipedia på provokationer]. Madglad er hidtil undsluppet alle blokeringer. Det må stoppe nu. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 5. nov 2017, 11:37 (CET)

Alle skal undgå enhver form for slagsmål. Wikipedia er en encyklopædi, ikke en kampplads. Når der er uenigheder, skal de eneste våben være saglige argumenter. Kommentarer om andre brugere hører ikke hjemme i diskussioner, medmindre diskussionen handler om den pågældende bruger, men også der skal man holde sig til sagen og ikke svine andre brugere til.
- Sarrus (db) d. 5. nov 2017, 12:05 (CET)
@Rmir2. Det tjener både din og PerV's ære, at I har holdt fred og endog samarbejdet. Det giver voldsomt mange plusser i min bog til jer begge to. Mht. Madglad har jeg utallige gange bedt dig om at dæmpe dig når du svarer igen. Men måden du reagerer på, ved at angribe Madglad og bruge konfliksskabende formuleringer, betyder at du bliver part i konflikten på lige fod med Madglad. - Savfisk (diskussion) 5. nov 2017, 12:08 (CET)

Nyheder for december 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 12 - udgivet 1. december 2017

George Weah[redigér wikikode]

Se evt. min løsning, den er ikke god, vi burde kunne "droppe" den øverste del af Infoboks fodboldbiografi. Sikkert ned til og med "dødsland". Vi havde samme problem med Kakha Kaladze, hvis vi havde haft Infoboks fodboldbiografi i den artikel. Problemet opstod også med Vitalij Klitjko og sikkert også for Ulrik Wilbek. Med Wilbek er det så løst, på en eller anden måde. mvh Per (PerV) (diskussion) 28. dec 2017, 20:59 (CET)

Se: Brugerdiskussion:Gorbi#George Weah. mvh Per (PerV) (diskussion) 28. dec 2017, 21:05 (CET)

[redigeringskonflikt

Hmm, det virker som noget rod med to infobokse i samme artikel. Man burde på en eller anden måde kunne "smelte" to eller flere infobokse sammen, hvis en person er kendt for flere ting, men det har vist været nævnt i en diskussion et eller andet sted. Jeg ved ikke helt, hvad man skal gøre i sådan en situation. Kan man mon lave en "klistreskabelon", der kunne "trylle" to eller flere infobokse sammen, så det fra læserens synspunkt så ud som om, der kun var én?
- Sarrus (db) d. 28. dec 2017, 21:06 (CET)
Det er det Gorbi har gjort med Ulrik Wilbek, så jeg sætter min lid til ham. mvh Per (PerV) (diskussion) 28. dec 2017, 21:08 (CET)
Det må vi så få at se. Hvis det lykkes, bør der være en beskrivelse af fremgangsmåden et sted, så vi andre også kan finde ud af det :-).
- Sarrus (db) d. 28. dec 2017, 21:10 (CET)
Det ser ud til at virke nu :-).
- Sarrus (db) d. 28. dec 2017, 21:16 (CET)

Nyheder for januar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2018