Brugerdiskussion:Sarrus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Arkiverede diskussioner[redigér | redigér wikikode]

Translating the interface in your language, we need your help[redigér | redigér wikikode]

Hello Sarrus, thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
For at tilføje eller ændre oversættelser for alle wikier, skal du bruge translatewiki.net, der er MediaWikis lokaliseringsprojekt.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 26. apr 2015, 16:06 (CEST)

Tak[redigér | redigér wikikode]

Hej Sarrus. Tak for din indskriden i den seneste uheldige redigeringskrig med BillyDK. Den var tiltrængt. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 10. maj 2015, 18:24 (CEST)

Vi blev jo nødt til at få stoppet den redigeringskrig, om det så krævede en låsning af artiklen.
- Sarrus (db) d. 10. maj 2015, 18:32 (CEST)

Svar[redigér | redigér wikikode]

Se evt. https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia-diskussion:Sletningsforslag#Sletningsforslags_vs._artikel_diskussioner - har oprettet en tråd med spørgsmålet overordnet. --BillyDK (diskussion) 10. maj 2015, 18:30 (CEST)

Jeg har skrevet en kommentar.
- Sarrus (db) d. 10. maj 2015, 18:42 (CEST)

Den Blå Moske[redigér | redigér wikikode]

Jeg går ud fra, at du selv retter de 25.000 ned til de 10.000, som du har fundet kilder på. Jeg er ihvertfald ikke interesseret i at indlede en redigeringskrig, hvis du er uenig. Jeg mener imidlertid at mine udregninger på Diskussion:Den Blå Moske må være overbevisende. mvh Per (PerV) (diskussion) 25. maj 2015, 21:13 (CEST)

Har jeg på nogen måde signaleret, at jeg har til sinds at starte en redigeringskrig? Eftersom ingen har ændret tallet til 10.000, kan jeg heller ikke have rullet det tilbage. Det var desuden også mig selv, der oprettede "diskussionen" på Diskussion:Den Blå Moske, for at det ikke skulle diskuteres på en "tilfældig" brugerdiskussion. Jeg ved ikke, hvor Sue Bryant har oplysningerne fra, men når alle andre kilder siger 10.000, må det vel passe. Andre må gerne rette såvel artiklen som Vidste du at...-siderne. Der er foreløbig enighed på diskussionssiden om, at det skal rettes i artiklen, og jeg stiller mig ikke i vejen. Skal vi rette det her i aften, eller skal vi vente nogle dage? Imod sidstnævnte taler, at der står 25.000 på forsiden (i VDA-rubrikken). Vi kan jo altid rette tilbage, hvis der kommer en skribent med en indiskutabelt autoritativ kilde, der siger 25.000 eller et andet tal.
- Sarrus (db) d. 25. maj 2015, 21:26 (CEST)
OK jeg retter. Og så har jeg ikke påstået, at du har signaleret noget som helst. mvh Per (PerV) (diskussion) 25. maj 2015, 21:33 (CEST)
Det var bare fordi du begyndte at tale om redigeringskrig :-). Diskussionen om moskeens kapacitet bygger jo ikke på uenigheder blandt os wikipedianere (snarere tværtimod), men om en uenighed mellem Sue Bryant og alle andre kilder :-).
- Sarrus (db) d. 25. maj 2015, 21:37 (CEST)

Den Historiske Miniby[redigér | redigér wikikode]

Hej Sarrus! Jeg kan se omtalte billede, jeg ved ikke om det er dig der har foretaget en justering eller problemet har løst sig selv. Under alle omstændigheder, tak for henvendelsen og med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 5. jun 2015, 22:57 (CEST)

Jeg har ikke foretaget mig noget i den anledning og det er der tilsyneladende heller ikke andre brugere, der har. Det kan være det var en teknisk fejl hos WMF.
- Sarrus (db) d. 5. jun 2015, 23:02 (CEST)