Brugerdiskussion:Sarrus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Arkiverede diskussioner[redigér wikikode]

Rettelser[redigér wikikode]

Da' Sarrus.

Jeg kan se, du har nulstillet en tilføjelse, jeg havde lavet til Bifrost. Jeg mener, de er et dansk band og derfor hører til i den kategori, det gør du åbenbart ikke, for nu er de igen ikke at finde i kategorien for danske bands.

Jeg ville have opfattet det som almindelig høflighed at lægge en bemærkning om, hvorfor du har lavet denne ændring - men det bruger man åbenbart ikke her?

Jeg skal ihvertfald nok lade være med at bidrage i fremtiden.

--Lars Skjærlund (diskussion) 11. sep 2015, 10:42 (CEST)

Der er givet besked i artiklens historik, som er normen. Bifrost har sin helt egen kategori, som er en underkategori af Rockgrupper fra Danmark, som igen er en underkategori af Musikgrupper fra Danmark. Derfor. TherasTaneel (diskussion) 11. sep 2015, 10:50 (CEST)
@Lars Skjærlund: Det var på ingen måde for at skræmme dig væk fra Wikipedia, men som TherasTaneel skriver ovenfor, har jeg skrevet begrundelsen i redigeringsbeskrivelsen. Denne fremgår af historikken. TherasTaneel har ligeledes givet dig en begrundelse (den som jeg gav i omtalte redgeringsbeskrivelse). Du bestemmer selvsagt selv, om du ønsker at bidrage på Wikipedia, men hvis alle trak sig fra Wikipedia, fordi deres redigeringer blev rullet tilbage, havde Wikipedia ingen brugere tilbage :-).
- Sarrus (db) d. 11. sep 2015, 17:04 (CEST)