Brugerdiskussion:Sarrus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Arkiverede diskussioner[redigér wikikode]

why delete without further inquries[redigér wikikode]

Hej

why did you delete the page Trustbox? It was rewritten since it was last deleted and presented itself as an informative article

- N4nd3rS32Lw 28. feb 2017
@N4nd3rS32Lw: I gave a reason, when I deleted the page. That reason said, that I deleted Trustbox because of the discussion on Wikipedia:Sletningsforslag/Trustbox.
- Sarrus (db) d. 28. feb 2017, 08:31 (CET)
@Sarrus: That was an old article a month ago. It has since been updated and would like it to be reviewed before just deleting please. Thanks (Brugerdiskussion:N4nd3rS32Lw )
@N4nd3rS32Lw: If you ask for the second deletion you should ask the administrator who did that deletion: Bruger:Nico.
- Sarrus (db) d. 28. feb 2017, 15:49 (CET)

Nyheder for marts 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2017

Annoncer
🗳️ Stem til tjekbruger-valget!

📝 Skriv til Wikipediajournalen!

Hjem Om Feedback Abonnér Arkiv Trykkeriet

Nyheder for april 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2017

Annoncer
📝 Skriv til Wikipediajournalen!

Hjem Om Feedback Abonnér Arkiv Trykkeriet

Delete my css page[redigér wikikode]

Hello Sarrus, I have seen that you have deleted my Userpages as requested. Please delete the page Bruger:Labant/common.css also. Thanks. --Labant (diskussion) 15. apr 2017, 15:30 (CEST)

Yes check.svg Done.
- Sarrus (db) d. 15. apr 2017, 15:33 (CEST)

Meningstilkendegivelse[redigér wikikode]

Hej Sarrus,

Kan jeg lokke dig til at kigge forbi min ansøgning om administratorstatus og give din ærlige mening til kende, så vi får så mange meninger/stemmer som muligt, at basere den snart endelige konklusion på. På forhånd tak. Mhv Pelle Hansen 30. apr 2017, 15:31 (CEST)

Måske skal du bare væbne dig med tålmodighed. Hvis du forbliver aktiv og foretager ting, hvor du viser, at det vil være gavnligt for Wikipedia (og ikke kun for sig selv), at du får administratorrettigheder, kan du overveje, om du har lyst til at ansøge igen engang til næste år.
- Sarrus (db) d. 30. apr 2017, 16:51 (CEST)

Nyheder for maj 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2017

Annoncer
WikiProjekt Færøerne

Skriv til Wikipediajournalen!

Hjem Om Feedback Abonnér Arkiv Trykkeriet

En lille kommentar[redigér wikikode]

Hej Sarrus. Jeg er lidt tilbageholdende at svare dig på AOA, for at undgå at diskussionen endnu en gang skal løbe af sporet. Hvis du mener mit svar egentlig hører hjemme på AOA, vil jeg gerne skrive det der. Du har i bund og grund ret i dit argument, at blokeringen bør stå i mål med forseelsen, men i den aktuelle situation synes jeg ikke det er så enkelt. Det kan sagtens være at jeg ikke tænker klart efter al den ballade der har været og reagerer for meget ud fra min følelser, når jeg viser forståelse for Tøndemageren. Det er naturligvis ikke ideelt for en administrator og det har også overvejet meget grundigt, og vil fortsat gøre det. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 17. maj 2017, 17:26 (CEST)

Jeg kan bare ikke se rimeligheden i at behandle Rodejong som om, at havde chikaneret folk eller været ubehøvlet. Rodejong forsøger faktisk ikke at skade Wikipedia. Rodejong knokler faktisk i Wikipedias tjeneste for at infoboksene kan bruge Wikidata. At det så ikke er hensigtsmæssigt at teste i skabeloner, der bruges i tusindevis af artikler, er en anden sag, men Rodejong er altså ikke en vandal. Hvis der ryger en "sproglig skruptudse" engang imellem, er det måske fordi han ikke modtager andet end kritik konstant. Det er et under, at han gider at fortsætte på Wikipedia med al den kritik.
- Sarrus (db) d. 17. maj 2017, 17:38 (CEST)
Tak for svar. Jeg tænker nøje over det du skriver. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 17. maj 2017, 17:55 (CEST)