I Form

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

I form (eller I FORM) er et dansk magasin om sundhed, træning og velvære, der udgives af Bonnier Publications. Bladet udkommer 18 gange årligt i 34.512 eksemplarer (1. halvår 2012)[1], og læses af 306.000 personer (1. halvår 2012)[2], hvoraf to ud af tre er kvinder, hvilket gør bladet til et af Damarks største kvindeblade.[3].

Bladet blev grundlagt i 1987. Oprindeligt var bladet målrettet begge køn, men efterhånden er fokus ændret, så kvinder i dag er målgruppen. Magasinet suppleres af en websted, iform.dk med mange interaktive services, bl.a. en løberuteplanner, øvelsesvideoer, træningsplanner, opskriftsdatabaser, blogs m.m. I Form udgiver også bøger og trænings-dvd'er om træning, kost og sundhed.

I Form afholder desuden hvert år et motionsløb for kvinder kaldet I Form KvindeløbFrederiksberg, i Århus, Aalborg og Odense. I 2011 arrangerer I Form desuden en mini-triatlon for kvinder.

Chefredaktør er Karen Lyager Horve, der har været med fra begyndelsen og chefredaktør gennem 13 år.

Bonnier Publications udgiver desuden I form i Norge, Finland og Sverige som bearbejdede versioner af det danske magasin.

Kilder og eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]