Ishe Smith

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ishe Oluwa Kamau Bhoduri Ali "Sugar Shay" Smith (født 22. juli 1978 i Las Vegas) er en professionel amerikansk bokser. Han er tidligere IBF let-mellemvægts-verdensmester. Smith konkurrerede i første sæson af realityshowet The Contender (2005).

Som en truende Kristen, har Smith mærket Psalm 27 på bagsiden af sine shorts og har en tatovering på sin hals.

Tidlige liv og uddannelse[redigér | rediger kildetekst]

Smith voksede op i Nevada med sin mor og søskende men kendte aldrig sin far.[1] Som amatør konkurrerede Smith på nationale scene i årevis. I 1996 klarede han den til finalerne i det merikanske nationale mesterskab, og tabte en lige kamp på points til Hector Camacho Jr,[2] og semifinalerne til de amerikanske olympiske prøver hvor han tabte til Zab Judah.[3] I 1999, tabte han på point i endnu en tæt kamp i kvartfinalerne i det merikanske nationale mesterskab til Larry Mosley, der vandt turneringen [4]

Ishe tog en chance og sluttede sig til The Contender-realityshowt. Han var værelseskammerat med sin tidligere Alfonso Gomez. I programmet blev han placeret på West Coast-holdet og kæmpede mod sin rival danske Ahmed Kaddour i det tredje afsnits kamp. Smith vandt en enstemmig afgørelse mod Kaddour i en hård kamp. Smith kritiserede Anthony Bonsante for at bokse mod Brent Cooper, som han ikke mente var en passende modstander.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

BokserSpire
Denne biografi om en amerikansk bokser er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump