Jesse Brinkley

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Jesse Brinkley
JesseBrinkley.jpg
Personlig information
Navn Jesse Lee Brinkley
Land USA USA
Født 14. november 1976 (45 år)
Yerington, Nevada
USA
Vægtklasse Super-mellemvægt
Højde 1,78m
Kampe
Kampe i alt 42
Vundne 35
KO's 22
Uafgjorte 0
Tabte 7

Jesse Lee Brinkley (født 14. november 1976, Yerington, Nevada i USA) er en professionel supermellemvægt amerikansk bokser. Han har været i besiddelse af WBC USNBC Supermellemvægttitlerne siden den 22. februar 2008.[kilde mangler]

Privatliv[redigér | rediger kildetekst]

Jesse kommer fra den lille by Yerington i den amerikanske stat i Nevada, hvor han elsker livet på landet for fiskeri og skydning[kilde mangler]. Han beskrives af NBC som "klassens klovn" og som en livlig karakter[kilde mangler]. Han bor sammen med sin kæreste gennem længere tid og deres to små børn[kilde mangler].

Brinkley kunne ikke lide at bære hovedbeklædning og hadede amatørpointscorings-systemet[kilde mangler] – så han blev hurtigt professionel. Hans drøm er at bekæmpe den legendariske bokser Oscar de la Hoya[kilde mangler]. Han har også en tatovering af en skorpion[kilde mangler].

I 2004 indgik han reality tv-show The Contender, og blev placeret på West Coast Team. Efter at have set sin holdkammerat Gomez slå den højest rangerede bokser i konkurrencen (Manfredo), boksede han mod den næsthøjeste rangerede, Jonathan Reid og vandt[kilde mangler].

I hans kvartfinalekamp skulle han tabe et pund på en time for at klare vægten mod Anthony Bonsante, men han vandt alligevel – og komme med i semi-finalerne, omend i en ramponeret og forslået tilstand[kilde mangler]. Han mistede sin semi-finale mod den endelige vinder Sergio Mora, og tabte efterfølgende 3. pladskampen mod Alfonso Gomez[kilde mangler].

Brinkley tilbragte de tidlige stadier af konkurrencen som en ven og rådgiver for Joey Gilbert[kilde mangler].

Den 15. oktober i 2010, kæmpede Brinkley mod IBF Supermellemvægtmesteren Lucian Bute i Montreal i Canada. Brinkley blev slået ned to gange i 5. omgang og 8. inden han blev stoppet i 9. omgang[kilde mangler].

Den 29. april 2011, kæmpede Brinkley mod Peter Quillin i Reno, Nevada om det ledige USA Boxing Organisation Supermellemvægtmesterskab. Brinkley tabte via TKO i 3. omgang[kilde mangler].

Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]