Jimmy Palmer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

Jimmy Palmer, er en fiktiv person i tv-serien NCIS, portrætteret af den amerikanske skuespiller Brian Dietzen, dukkede første gang op i episoden "Split Decision" go blev ansat som Ligsyns assistent på NCIS. Efter Gerald var uarbejdsdygtig, blev Palmer Dr. Donald Mallard's medicinske assistent både i marken og i lighuset. Jimmy er bange for Gibbs. En del af årsagen til det er at Dr. Donald Mallard og han ofte er på gerningsstedet længe efter Gibbs og hans team ankommer og Dr. Mallard lægger vægt på at Jimmy er en forfærdelig chauffør og altid farer vild.

Han blev opkaldt efter tidligere Baltimore Orioles pitcher Jim Palmer. Palmer har beskæftiget sig med ex-agent Lee's reelle loyalitet og hendes død, efter som han har været i seng med hende.

I episode "Last Man Standing", afslører Palmer til Gibbs og Leon Vance, at han og Agent Lee havde "gjort det" for et stykke tid.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]