Sparekassen Thy Arena Mors

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Jyske Bank Mors Arena)
Spring til navigation Spring til søgning

Sparekassen Thy Arena Mors er en sportshal i Nykøbing Mors i Danmark, der hovedsageligt bliver brugt til håndbold. Hallen blev bygget i 2008, og den er hjemmebane for Håndboldliga-klubben Mors-Thy Håndbold.

Det er banken Jyske Bank der betaler navnesponsoratet. Før krakket i Fjordbank Mors, hed hallen Morsø Sparekasse Arena og Fjordbank Mors Arena.[1]

Foyeen i Jyske Bank Mors Arena er kunstnerisk udsmykket af billedkunstner Ingrid Kæseler og Designer Niels Hvass[2]. Ingrid Kæseler har specielt til arenaen udformet 3 abstrakte malerier, der er placeret på væggene i foyeen[3]. Niels Hvass har designet en lang disk af jern og rustfrit stål samt pauseklodser i dansk eg og sten fra naturen.[4]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]


DanskSpire
Denne artikel om et dansk bygningsværk og/eller en dansk seværdighed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Bygning eller seværdighed
Awatcornertower01.JPGDenne artikel om en bygning eller et bygningsværk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.

Koordinater: 56°46′54.09″N 8°50′12.65″Ø / 56.7816917°N 8.8368472°Ø / 56.7816917; 8.8368472