KATALOG (tidsskrift)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

KATALOG - Journal of Photography & Video er et engelsk/skandinavisk-sproget kunsttidsskrift for fotografi, video og mediekunst.

Med støtte fra Museet for Fotokunst ved Brandts Klædefabrik i Odense fra 1988 indtil 2013 introducerede det specifikt museets skiftende udstillinger, men generelt formidlede det international fotografisk kunst gennem essays, interviews, debat- og nyhedsstof. Det udkom fire gange om året fra 1988 til 1997, herefter tre gange om året.

Med sammenlægningen i 2013 af Museet for Fotokunst med to andre odenseanske kunstinstitutioner bortfaldt støtten herfra, hvorefter tidsskriftets fortsatte udgivelse er blevet overtaget af Designkompagniet. Som uafhængigt har tidsskriftet nu udvidet sin interessefelt og har fokus på dansk/nordisk og international kamerabaseret kunst. Fra 2015 udkommer det to gange årligt i abonnement og er aktiv på Facebook: www.facebook.com/KATALOG-Journal-773405622758220.

Anime eller mangaStub
Denne medierelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.