KSIOlajidebt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Olajide Olatunji
KSI goes shooting (cropped).jpg
KSI i 2012.
Personlig information
Andre navne Olajide William Olatunji
Født Olajide Olatunji
19. juni 1993 (26 år)
Watford, Hertfordshire, England
Nationalitet Engelsk
Bopæl Keston Park, Orpington, Bromley
Søskende Deji OlatunjiRediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Berkhamsted SchoolRediger på Wikidata
Beskæftigelse YouTuber, videospilskommentator, komiker, rapper
Aktive år 2009 - nu
Kendt for FIFA gameplay
Nomineringer og priser
Udmærkelser Silver Play Button (2011),
Gold Play Button (2012),
Diamond Play Button (2015)Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Olajide Olatunjis hjemmesideRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Olajide Olatunji (født 19. juni 1993 i Watford, England), bedre kendt som Ksiolajidebt (ofte skrevet KSIOlajideBT), er en engelsk YouTuber, videospilskommentator, komiker og rapper. KSI er bror til ComedyShortsGamer, som også er en kendt internetpersonlighed, YouTuber og rapper. Han er desuden kendt som KSI eller JJ. Han er bedst kendt for sin YouTube-kanal, der i juli 2015 nåede 10 millioner abonnenter. I dag har han 20 millioner abonnenter. [1] Han er af nigeriansk afstamning og kan sommetider ses iført traditionelle nigerianske kjoler i hans videoer. Hans pseudonym stammer fra en klan i Halo, som så hed KSI. KSI bor i det kendte Sidemen House, sammen med Vikkstar123, Zerkaa og Miniminter. I slutningen af 2015 købte de et nyt hus, som ligger i kvarteret Orpington i bydelen Bromley. [kilde mangler] KSI forlod Sidemen-gruppen som en joke i August 2017. Det resulterede i meget had fra flere Sidemen medlemmere, og diverse diss tracks blev udgivet mod KSI, men KSI har også lavet diss tracks mod flere fra Sidemen. Den 3. Februar 2018 slog han Joe Weller i en boksekamp, som de begge havde ventet lang tid på, og alt dette startede da KSI sagde, at han ville forlade Sidemen. Efter kampen så det dog ikke ud som om hadet mellem KSI og Weller ikke var så stort som de gav udtryk for. KSI har også udgivet flere sange. [kilde mangler]

Personlige liv[redigér | redigér wikikode]

Olajide Olatunji er født og opvokset i England, og da han først startede YouTube, boede han sammen med sine forældre i Watford sammen med sin bror, Deji Olatunji. Deji kan betragtes som delvist ansvarlig for starten på ComedyShortsGamer YouTube-kanal, da de delte en søskende-rivalisering og plejede at ses i hinandens videoer. Han er en af de mest succesfulde YouTubers fra webstedet med en anslået nettoværdi på 5 millioner og i gennemsnit 5,0 millioner visninger pr. Video.[2][3]

Karriere på YouTube[redigér | redigér wikikode]

Olajide oprettede sin YouTube-konto den 24. juli 2009, hvor hans første video omhandlede videospillet FIFA.[4] KSI har igennem hans karriere lavet mange forskellige videoer. KSI er medlem af Sidemen-gruppen, som består af ham selv og W2S, Vikkstar123, TBJZL, Behzinga, Miniminter og Zerkaa. I starten af hans YouTube karriere hjalp en anden engelsk YouTuber, Miniminter, ham med at filme videoer. KSI opnåede i 2019 over 20 millioner abonnenter, på sin primære kanal.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]