Kategori:Wikipedia-sider med mærkelig ((dokumentation)) brug

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne kategori sættes, hvis {{Dokumentation}} sættes i en sammenhæng, som ikke er normalt. Denne kategori sættes automatisk af skabelon {{documentation}}. Denne finder og rapportere nogle type af mærkelig brug. Dette er så vi ved nemt at finde disse sider og rette dem

De mest almindelige rettelser, der skal udføres, er:

  • {{dokumentation}} skabelonen bruges på en /doc eller /testcases underside (undtagelse i Modul-navnerummet). Løs det ved at fjerne {{dokumentation}} skabelonen fra undersiden. Men der er nogle steder, hvor skabelonen bruges til at danne dokumentation, og når det er det, er det korrekt at den bliver vist i /testcases siden.

Underkategorier, som er her i kategorien, er ikke underkategorier i normal forstand. Det er kategorier, som bruger {{dokumentation}} og skal derfor også rettes.

MediaWiki kører opdatering af kategorier (som du kan se herunder) med et job med en lav prioritet. Hvis serverne er meget belastet, kan det godt tage nogle dage før en side er fjernet fra listen efter at siden er blev rettet. Men normalt er det fjernet inden for en time.

Nogle gange du må bruge purge på en side se for at den er blevet rettet og derved ikke mere synlig i denne kategori.

For at vide mere se Skabelondiskussion:Dokumentation.

Sider i kategorien "Wikipedia-sider med mærkelig ((dokumentation)) brug"

Denne kategori indeholder kun følgende side.