Skabelondiskussion:Dokumentation

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne skabelon og dens underliggende dokumentside Skabelon:Skabelon dokumentation/doc (samt Skabelon:Template doc) virker i mine øjne lidt overflødige og jeg kunne derfor godt tænke mig at se dem erstattet af simple omdirigeringer til Skabelon:Dokumentation og Skabelon:Dokumentation/doc. Kunne vi ikke overleve ved blot at have Skabelon:Dokumentation, som har (præcis) samme formål og en identisk funktionalitet? — Froztbyte 17. jan 2010, 10:44 (CET)

Et sæt må være tilstrækkeligt. -- Bruger:Wegge 17. jan 2010, 11:04 (CET)

Link og vist tekst[rediger kildetekst]

Hej.

Især @Steenth:. Når jeg holder musen hen over den røde hængelås på en fuldt beskyttet skabelon (såsom {{commonskat}}) eller en semibeskyttet skabelon (såsom {{sprogikon}}), vises teksten på engelsk "This template is protected" hhv. "This template is semi-protected". I begge tilfælde, hvis jeg klikker på hængelåsen, havner jeg på den ikkeeksisterende side "Wikipedia:Protection policy".

Er det muligt at rette teksten til "Denne skabelon er skrivebeskyttet" hhv. "Denne skabelon er semibeskyttet", og begge steder rette linket til Hjælp:Beskyttelser?

Jeg tør ikke selv rode med det. På forhånd tak Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 14. jan 2018, 08:39 (CET)

@Christian Giersing: Hej Christian. Det er i Modul:Protection banner/config, der skal rettes. Og det jeg har gjort, således at din forespørgsel er løst nu. Men der kunne godt ofres lidt mere tid til oversættelse - vi kan møde uoversatte ord/begreber igen, når andre anvendelser af det modul viser sig. --Steen Th (diskussion) 14. jan 2018, 22:20 (CET)

Bør omdøbes til Skabelondokumentation[rediger kildetekst]

Denne skabelon bør omdøbes til Skabelondokumentation, da "Skabelon dokumentation" er en åbenlys stavefejl. Jeg tør dog ikke direkte gøre det, da jeg ikke ved, om der så samtidig skal rettes til andre steder, for at systemet stadig virker. Men måske en omdirigering fra "Skabelon:Skabelon dokumentation" til "Skabelon:Skabelondokumentation" vil gøre, at det hele fortsat vil virke, som det skal? Kan en, der har overblik over de indbyrdes sammenhænge, fortælle, om det er sikkert at foretage en omdøbning? --Jhertel (diskussion) 4. jun 2018, 01:09 (CEST)

Jeg har længe overvejet at omdøbe den til bare at kalde den {{Dokumentation}}. Skabelonen bruges også af moduler, så navnet svare ikke til hvordan det bruges. Og når man kigger på interwiki-links, så har mange at de andre wiki'er allerede gjort det. Og ved kig af brug af skabelonen, så bruges den 4057 steder ialt med følge varianter: Dokumentation 1939 steder, Documentation 1517 steder, Template doc 181 steder og Doc 71 steder - det er kun 349 steder, hvor navnet bruges som Skabelon dokumentation. Et evt omdøbning til Skabelondokumentation gør ikke noget, men et generelt navn er bedre. --Steen Th (diskussion) 4. jun 2018, 08:09 (CEST)