Kategoridiskussion:Bygninger, konstruktioner og anlæg opført i Sovjettiden

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvad er formålet med kategorien?[rediger kildetekst]

Hvorfor ikke bruge en kategori efter det nuværende land som bygningen er i. Der er ingen beskrivende tekst. Er kategorien beregnet til bygninger og anlæg som blev nedrevet før Sovjetunionens opløsning så de ikke findes i efterfølgerlandet? Mvh. Kartebolle (diskussion) 7. sep 2016, 18:39 (CEST)

@Dipsacus fullonum: Jeg tror kategorien burde hedde "Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg opført i Sovjetunionen" som den engelske: en:Category:Buildings and structures built in the Soviet Union, og beskrivelsen bør være noget i retning af: Denne kategori indeholder bygninger og konstruktioner og anlæg, opført i Sovjetunionen mellem 1922 og 1991.
Ideen er med denne kategori er at gøre det kæmpe byggeboom fra omkring 1922 synligt med en kategori. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. sep 2016, 19:15 (CEST)
Tak for forklaringen. Ja, i så fald er navnet du foreslår bedre. Men man kunne også lave en kategori for hvert af landene som Sovjetunionen bestod af: Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i Rusland som er bygget i Sovjettiden, Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i Ukraine som er bygget i Sovjettiden osv. Disse kunne så være underkategorier til Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i Rusland, Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i Ukraine osv. Mvh. Kartebolle (diskussion) 7. sep 2016, 19:51 (CEST)
@Dipsacus fullonum: @Patchfinder: Det lyder som en god idé, og under alle omstændigheder kan kategorierne så alle være i en samlekategori som denne, der vil være en del af kategori:Sovjetunionen. Tak for inputtet. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. sep 2016, 20:08 (CEST)