Kategoridiskussion:Teater i Europa

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Formålet med kategorien[rediger kildetekst]

Kopieret fra Kategoridiskussion:Teater i Danmark#Kategorisering:

@Steenth: Angående din redigering erstattede jeg Kategori:Teater efter land med Kategori:Teater i Europa, der er en underkategori. Er det forkert? --Inc (diskussion) 19. okt 2019, 19:17 (CEST)

Kopieret fra Brugerdiskussion:Inc#Kategori efter land og Europa:
Hej. Du laver ged i kategorihierarkiet. Kategori:Teater efter land skal have alle lande. Kategori:Teater i Europa skal ikke være under Kategori:Teater efter land. Den skal være under en ny kategori Kategori:Teater efter kontinent. Det er 2 forskellige hierarkier - efter land og efter kontinent. --Steen Th (diskussion) 19. okt 2019, 19:17 (CEST)
@Steenth: Er det blevet besluttet på et tidspunkt? Ville det ikke være mere overskueligt at lade Kategori:Teater i Europa være en underkategori? --Inc (diskussion) 19. okt 2019, 19:32 (CEST)
@Inc: Kategori-systemet er ret konsekvent. Sådan har det været i mindst 10 år. Der er kategorier bl.a. efter kontinent, efter land, efter region, efter kommune, efter by og efter periode. At har manglet en relevant overkategori til Kategori:Teater i Europa er anden sag. Men alle lande skal være under Kategori:Teater efter land - det er forventningen, at det er det. --Steen Th (diskussion) 19. okt 2019, 20:03 (CEST)
Ah, det kan jeg godt se. Jeg synes stadig, det er pudsigt, men så vigtigt er det heller ikke for mig, så lad os bare gøre, som du siger. --Inc (diskussion) 19. okt 2019, 23:57 (CEST)