Kategoridiskussion:Atleter fra Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Stock post message.svgØnskeliste for Kategori:Atleter fra Danmark
Nedenstående artikler ønskes oprettet i denne kategori eller underkategorier hertil.

Danske OL-deltager:

Danske rekordholdere

Danske mestere 2010


Eksterne henvisninger/kilder for "Atleter fra Danmark"[redigér wikikode]

En artikel om den dansk atlet bør kun oprættes om udøvere er eller har været aktive på eliteniveau, dvs vundet DM-medaljer, sat rekorder eller været på landsholdet m.m., om ikke personen er en notabilitet af anden årsag f.eks. idrætsledere og trænere på højt nievau.

Her er kilder som i kan bruge når i forbedre eller oprætter nye sider:

--81.237.106.238 29. dec 2010, 11:54 (CET)

Kategori:Atleter fra Danmark[redigér wikikode]

Jeg ser at "Kategori:Atleter fra Danmark" er ved at blive opdelt i alle atletikkens discipliner. Tror ikke at det er så smart for mange danske atleter har deltaget i mange forskellige discipliner ud over deres hoved disciplin. Ser f.eks at Bjarne Vedel er hammerkaster for at han har gjort et helt ok resultat i hammerkast... men hammerkaster nej! Denne opdeling kommer bare at give en masse definitions problem i fremtiden.--90.224.196.170 28. jun 2014, 09:05 (CEST)