Kategoridiskussion:Atleter fra Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stock post message.svg Ønskeliste for Kategori:Atleter fra Danmark
Nedenstående artikler ønskes oprettet i denne kategori eller underkategorier hertil.

Danske OL-deltager:

Danske rekordholdere

Danske mestere 2010


Eksterne henvisninger/kilder for "Atleter fra Danmark"[redigér wikikode]

En artikel om den dansk atlet bør kun oprættes om udøvere er eller har været aktive på eliteniveau, dvs vundet DM-medaljer, sat rekorder eller været på landsholdet m.m., om ikke personen er en notabilitet af anden årsag f.eks. idrætsledere og trænere på højt nievau.

Her er kilder som i kan bruge når i forbedre eller oprætter nye sider:

--81.237.106.238 29. dec 2010, 11:54 (CET)

Kategori:Atleter fra Danmark[redigér wikikode]

Jeg ser at "Kategori:Atleter fra Danmark" er ved at blive opdelt i alle atletikkens discipliner. Tror ikke at det er så smart for mange danske atleter har deltaget i mange forskellige discipliner ud over deres hoved disciplin. Ser f.eks at Bjarne Vedel er hammerkaster for at han har gjort et helt ok resultat i hammerkast... men hammerkaster nej! Denne opdeling kommer bare at give en masse definitions problem i fremtiden.--90.224.196.170 28. jun 2014, 09:05 (CEST)