Kategoridiskussion:Drikke fra USA

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kategoribeskrivelse[rediger kildetekst]

Hvad indeholder kategorien? Drikkevarer, der drikkes i USA? Drikkevarer, der betragtes som arketypiske for USA? Drikkevarer, der er meget udbredte USA? Drikkevarer, der markedsføres i USA? Drikkevarer, der er unikke for USA? Kunne være rart med en afgrænsning af kategorien. --Madglad (diskussion) 18. nov 2016, 15:30 (CET)

Primært drikke der stammer fra USA. Er der et behov for præcisering, så kan der udarbejdes en beskrivelse til Kategori:Drikke efter land. --Patchfinder (diskussion) 18. nov 2016, 16:04 (CET)
Og "stammer fra" betyder så "produceres i firmaer med hovedsæde i USA og/eller er udviklet i USA"? Er det ikke en lidt mærkelig blanding? Som det så ud for lidt siden indeholder kategorien og underkategorier 4 varemærker og en sodavandstype. --Madglad (diskussion) 18. nov 2016, 16:17 (CET)
Nej det er en kategori der giver plads til, at der kan oprettes en del underkategorier, hvor det kan holdes bedre adskilt. Der refereres primært til oprindelse og kultur. Mange fødevarer er i dag multinationale og derfor uhensigtsmæssige i meget håndfaste kategorier. --Patchfinder (diskussion) 18. nov 2016, 16:24 (CET)
OK, men det skal vel fremgå af kategoribeskrivelsen? Der skal være en kategoribeskrivelse, når kategoriens afgrænsning ikke er indlysende fra navnet, og jeg synes ikke at kategoriens formål/indhold står helt klart ud fra denne "giver plads"-beskrivelse. Vi har før set at kategorier har virket som magnet på ting, der lige skal kategoriseres og er endt som noget rod. --Madglad (diskussion) 18. nov 2016, 17:08 (CET)