Kategoridiskussion:Finlandssvenske forfattere

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg anser formen med fuge-s for mest korrekt, men hvis nogle gerne vil have kategorien flyttet til Finlandsvenske (uden fuge-s), er det fint med mig, men husk at flytte artiklerne med! Mvh.--X (diskussion) 11. feb 2013, 17:20 (CET)

At være finlandssvensk er et veldefineret begreb (svensksprogede finlændere). Der er ingen grund til at udfase det med det lange og kluntede Svensksprogede fra Finland. Alle svensksprogede fra Finland er jo finlandssvenskere. Vi har desuden en kategori for Finlandssvenskee, som forfatterkategorien kan kobles op på.--X (diskussion) 13. mar 2013, 04:39 (CET)