Kategoridiskussion:Hørsholm

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvordan adskiller denne kategori sig fra Hørsholm Kommune. Findes der et gpx-spor eller anden geo-dokumentation for Hørsholm, så få det frem. (Skrev Osm-linker (diskussion • bidrag) 6. dec 2013, 20:42‎. Husk at signere dine indlæg.)

Vi er mere til tekst end geo-dokumentation. Hørsholm Kommune og byområde Hørsholm er 2 forskellige - I Nyt fra Danmarks Statstik nr 160 lægges Trørød ind under byområde Hørsholm. Jeg har ikke set en samlet oversigt afgrænsninger over byområder, men det kunne være at Bruger:Patchfinder har set noget. --Steen Th (diskussion) 7. dec 2013, 09:32 (CET)
Det er Geodatastyrelsens bypolygoner der afgørende, det er nemmest at forstå ved at læse om det i artikel byområde. Jeg har foretaget inddelingen med data fra Danmarks Statistik og almindelig brug af kort, jeg har desværre ikke direkte adgang til Geodatastyrelsens bypolygoner. --Patchfinder (diskussion) 7. dec 2013, 09:48 (CET)
Jeg vil arbejde på at få fat i Geodatastyrelsens bypolygoner og læg dem ind i vores Artikeldata-navnrum. Jeg har i dag snakket med en i OSM-miljøet om det. Og sogne og kommunegrænser ligeså. --Steen Th (diskussion) 11. dec 2013, 16:46 (CET)