Kategoridiskussion:Jazzmusikere fra Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jazz Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jazz, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jazz-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvorfor indeholder denne kategori en liste over danske jazzmusikere? Det virker som en noget besynderlig sammenblanding af artikel og kategori.--Heelgrasper 25. nov 2005 kl. 22:29 (CET)

Det er et forsøg på at forene listens mulighed for røde links og bonustekst med kategoriens autosortering og -opdatering, udspringet af et uskyldigt spørgsmål på Diskussion:Danske jazzmusikere. --Palnatoke 25. nov 2005 kl. 22:39 (CET)

Jeg foreslår at Skabelonen Dansk_jazz erstattes af en liste over Danske jazzmusikere uden egen artikel. I stil med formen på Kategorien for Danske cykelryttere. --Bruger:HobbyShop 29. maj 2006 kl. 22:28 (CET)

Vi har i mellemtiden fået en ønskeliste-skabelon, så jeg tror vi går i dén retning. --Palnatoke 24. okt 2008, 08:51 (CEST)

Ønskeliste[rediger kildetekst]

Ønskeliste for Kategori:Jazzmusikere fra Danmark
Nedenstående artikler ønskes oprettet i denne kategori eller underkategorier hertil.


Jeg forstår ikke, hvorfor Steen Vig ikke er med på listen. Han døde desværre som ret ung, men nåede at indspille en del CD-ere med Fessors Big City Band. Bedst var han dog i jazzklubberne, når han rigtigt foldede sit jazz-repertoire ud både på tenor-og sopransax.

Inden for sin genre var han på dette tidspunkt en af Danmarks bedste saksofonister inden for sin genre. (Skrev 87.60.96.208 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du er velkommen til at tilføje ham. --Hjart (diskussion) 4. mar 2021, 15:40 (CET)