Kategoridiskussion:Mandrilaftale figurer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg synes man skal gå skridtet videre og kalde kategorien "Figurer fra Casper og Mandrilaftalen". --Tjernobyl 16. sep 2007, 22:05 (CEST)

Enig. -- JGC 17. sep 2007, 16:57 (CEST)

det ville da være nemmere for dem der søgte på det, men på den anden side så er det vel kun folk er først kigger på en artikel om en af dem ig så ser at den ligger i kategorien mandrilaftale figurer... (Skrev Daimi-freaken (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg er ikke helt sikker på om du mener at "Figurer fra Casper og Mandrilaftalen" ville være nemmere end "Mandrilaftalefigurer" eller omvendt - men som udgangspunkt er kategorinavne ikke noget der skal søges på - de skal bare være logiske og (sprogligt) korrekte. -- JGC 18. sep 2007, 16:46 (CEST)

Nyt flytteforslag[rediger kildetekst]

Det nuværende kategorinavn er sprogligt forkert (særskrivning). Det kunne rettes til Mandrilaftalefigurer eller evt. Mandrilaftale-figurer, men det vil i mine øjne være mere dækkende - og mere mundret - at ændre det helt til: Kategori:Figurer fra Casper og Mandrilaftalen. -- JGC -- JGC 18. sep 2007, 16:55 (CEST)

bare slå jer løs[rediger kildetekst]

hvorfor retter nogen det så ikke??

gør jeg det så bare...

) (Skrev Daimi-freaken (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Det er god skik lige at spørge først hvis det ikke er en triviel flytning. Det er fint hvis du flytter. -- JGC 18. sep 2007, 21:00 (CEST)


har også flyttet dem nu