Kategoridiskussion:Musik på film

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvorfor ikke bare "Filmmusik"? (Pardy)

Jeg ved ikke hvem der har skrevet ovenstående (Pardy?), men jeg vil da gerne svare: Det er en samlekategori for Musicalfilm, Musikdokumentarfilm, artikler om filmmusik, Filmmusikkomponister og andet der falder ind under kategorien Musik på film. Giver det mening? --Malou 29. apr 2006 kl. 18:17 (CEST)

Ja, det var mig. Glemte bare lige at CEST'e. Fair forklaring. Det andet udtryk er bare mere brugt i folkemunde, og det vil nok være få folk, der vil bruge kategorien "musik på film". Men vi lader det være, indtil der er en der kommer med et godt forslag. Pardy 29. apr 2006 kl. 19:17 (CEST)


Jeg synes nu, at det er en god kategori, fordi den samler alt om musik, der samtidig har noget med film at gøre. Men hvis kategorien (og navnet) ikke er brugbar, kan vi i stedet gøre således:

Er det en bedre løsning? --Malou 29. apr 2006 kl. 21:26 (CEST)

Lige en reminder. Hvis vi laver kategoriens navn om, skal vi lige huske, at artikler om musikvideoer (de kommer jo nok på et tidspunkt) evt. skal inkluderes i kategorien. --Malou 30. apr 2006 kl. 15:36 (CEST)