Kategoridiskussion:Stargate personer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne kategori bør flyttes til en med en mere præcis titel imo. Uanset hvad, bør den i hvert fald tilføjes en bindestreg for at kompensere for mellemrumsfejlen. --Pred 4. dec 2005 kl. 12:26 (CET)

Hvis det skal gøres skal vi skynde os at gøre det nu, mens der kun er en enkelt artikel tilknyttet - man kan ikke flytte kategorier så nemt som man kan flytte artikler - vi er nødt til at gå ind og ændre i linksene på alle de tilknyttede artikler! Har du et godt forslag til en alternativ titel? Mvh Malene Thyssen 4. dec 2005 kl. 12:30 (CET)
Den kan godt hedde Stargate-personer eller Personer (Stargate) eller noget andet. Jeg har selv en stargate wiki som jeg er ved at lukke ned det er derfor der kommer så mange Stargate artikler lige for tiden. Jeg tilføjer ikke flere artikler før vi finder du af hvad kategorierne skal hedde. Til navngivning gik jeg efter en.wikipedia.org og brugte de samme navne som blev brugt der.

--LinuxChristian 4. dec 2005 kl. 12:33 (CET)
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Stargate

Jeg har oprettet Kategori:Stargate-personer, og flyttet henvisningerne - ikke at ændringen var så stor, men jeg synes principielt, at den burde være der :) -- Pred 4. dec 2005 kl. 12:42 (CET)
Hvad med de andre stargate kategorier? Skal de også ændres? --LinuxChristian 4. dec 2005 kl. 12:52 (CET)