Kategoridiskussion:Trinbrætter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Vi skal have afklaret hvordan denne kategori afgrænses. --Palnatoke 28. dec 2011, 10:47 (CET)

Der er problemer med afgrænsningen - DSB brugte det til holdesteder uden ekspedition indtil systemet med betegnelser med trinbræt, sidespor, billetsalgssted og station blev forladt og alt blev kaldt stationer udadtil. De brugte betegnelsen trinbræt på nedlagte stationer, som stadig kunne være en fjernstyret station med enten krydsningsspor eller overhandlingsspor med flere perroner. Jeg har fundet Rønbjerg Station og Brabrand Station som eksempler på det. Reelt er alle stationer, som ikke har billetsalg i dag reelt trinbrætter. Og det er de færreste stationer, som har betjent billetsalg i dag.
Det kunne være en ide at ajourføre artiklen trinbræt med en god definition. --Steen Th 28. dec 2011, 11:22 (CET)

Start en diskussion om Kategori:Trinbrætter

Start en diskussion