Kategoridiskussion:Videnskab

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Denne kategori er p.t. lidt spøjs, idet den rummer en række underkategorier, der repræsenterer forskellige videnskabsgrene, fx Kategori:Samfundsvidenskab og Kategori:Sexologi. Alle artikler i Wikipedia repræsenterer jo viden inden for et eller andet (videnskabeligt) område, men det virker forkert at lade alle artikler være indeholdt i underkategorier (i adskillige niveauer) til denne. Jeg foreslår, at kategoribeskrivelsen strammes op, så der kun inkluderes artikler om videnskab som sådan (universiteter, videnskabsfolk, videnskabelige metoder mv.) og ikke artikler eller kategorier om specifikke videnskabsgrene som sådan. Giver det mening? --C960657 19. feb 2010, 22:38 (CET)

Hmm, det betyder så, at kategorierne for de forskellige videnskabsgrene må flyttes, enten som direkte underkategori til Kategori:Kategorier (som er meget meta-meta-meta-agtig) eller måske i en ny kategori, Kategori:Kategorier efter emne. Jeg hælder til sidstnævnte (er navngivningen korrekt?). Her kan vi så organisere alverdens viden en struktur a la den, der er gengivet på Wikipedia:Kategorier. --C960657 19. feb 2010, 22:58 (CET)

På denne side anvendes der hemmelige koder K, S og F. Er der ikke en venlig sjæl, der vil tilføje en kodeforklaring, så ikke-indviede kan have glæde af optællingerne?? (skrev 80.167.89.248 (diskussion • bidrag) 9. apr 2013, 22:10‎. Husk at signere dine indlæg.)

Tja - det er vist noget der bliver autoindsat af programmet. K fortæller om der er underkategorier, S hvor mange sider kategorien henviser til; F kan jeg ikke lige huske om jeg har set i brug på da.wiki, men den tæller hvis der er nogle billedfiler i kategorien, men da alle billeder nu ligger på Wikimedia Commons står den som regel på 0 her. vh. Nico (diskussion) 10. apr 2013, 10:04 (CEST)