Ksenija Sukhinova

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ksenija Sukhinova
Miss Russia 08 Ksenia Sukhinova.jpg
Ksenija Sukhinova
Fødselsdag 26. august 1987
Født i Nizjnevartovsk, Khanty-Mansíjskij autonome okrug, Sovjetunionen
Højde 178 cm
Hårfarve Brun
Øjenfarve Blå

Ksenija Vladimirovna Sukhinova (russisk: Ксения Владимировна Сухинова, tr. Ksenija Vladimirovna Sukhinova; født 26. august 1987 i Nizjnevartovsk, Khanty-Mansíjskij autonome okrug, Sovjetunionen) er en russisk skønhedsdronning, vinder af Miss Rusland 2007 og Miss World 2008.

Biografi[redigér | redigér wikikode]

Født den 26. august 1987 i Nizjnevartovsk. Er per. 2008 bosat i Tjumen hvor hun studerer på det statslige olie og gas-universitet. Efter endt uddannelse vil hun modtage eksamensbevis i ledelse og datalogi. Som barn var hun stærkt engageret i rytmisk gymnastik, løb og skiskydning.

Skønhedskonkurrencer[redigér | redigér wikikode]

Miss World 2008

Den 14. december repræsenterede hun Tjumen i Miss Rusland-finalen i Moskva. Her vandt hun over 50 andre deltagere fra andre egne af Rusland. Grundet skolearbejde var hun ikke i standt til at repræsentere Rusland i Miss Universe konkurrencen i 2008 – Rusland blev i stedet repræsenteret af Vera Krasova, nummer to i Miss Rusland. Vera Krasova blev nummer tre i Miss Universe, som blev vundet af Dayana Mendoza fra Venezuela.

I december 2008 repræsenterede Ksenija Rusland i den 58. Internationale Miss World konkurrencen afholdt i Johannesburg, Sydafrika hvor hun løb af med sejren. Hun er den anden russer der har været kåret som Miss World. Den første var Julia Kourotchkina i 1992. En anden russer, Oksana Fedorova vandt Miss Universe i 2002.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Efterfulgte:
Tatyana Kotova
Miss Rusland
2007
Efterfulgtes af:
Sofia Rudieva
Efterfulgte:
Zhang Zilin
Miss World
2008
Efterfulgtes af:
Kaiane Aldorino