Magnus Møllgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Magnus Møllgaard
Personlige data
Fødsels­dato 20. november 2000
Fødested Danmark
Statsborger Dansk
Bopæl Risskov
Klub information
Højde 1.96 meter
Positioner Guard
Trøjenummer 2

Noter:

Wikidata:
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Magnus Møllgaard (født 20. november 2000) er en dansk basketball spiller, der til dagligt spiller i den danske klub Bakken Bears. Bakkens Bears spiller i den bedste danske række Basketligaen, og kendt som “Ligaen”. Møllgaard har spillet på ungdomslandsholdet. Han debuterede som 18-årig på Bakken Bears og har været på holdet siden da.

Magnus Møllgaard er blandt de yngste spillere i Bears-truppen og har været en del af truppen siden sæsonen 2018/2019. Han fik sin debut for Bakken Bears samme sæson.

Han spillede som ungdomsspiller i den Århusianske fritidsklub, Aarhus Basketball (Blue Court Ballers).

Magnus Møllgaard blev blevet kåret som den bedste ”unge spiller” i Basketligaen 2020/21. Det er anden gang en Bakken Bears-spiller vinder prisen.[1]

Han havde inden finaleseriens start spillet 12 kampe for Bears Academy og 31 for Bakken Bears i sæsonens Basketliga. Fra medio februar til medio marts blev det til fire kampe, hvor han scorede 88 point eller flere.[2]

Det var alle spillerne i Basketligaen, der kårede den 20 årige forward. (Bakken Bears- og Bears Academyspilleren Mads Bro Hansen blev nummer tre i afstemningen, mens Copenhagens Bakary Dibba blev nummer to.)

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]