Marshawn Lynch

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Broom icon.svg Formatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svg Denne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Marshawn Lynch

Marshawn Lynch (født 22. april 1986 i Oakland, Californien) er en amerikansk footballspiller, der spiller i NFL som runningback for Oakland Raiders, hvortil han kom i 2017. Indtil da havde han spillet for Seattle Seahawks fra 2010 til 2017 og før det, for Buffalo Bills, hvortil han blev draftet i 2007.

I sin første NFL-sæson løb Lynch bolden for 1.115 yards og scorede syv touchdowns.

Marshawn Lynch er vokset op i et af USA mest kriminelle områder som er i Oakland. Et kvarter hvor der bliver skudt hver dag. Et miljø som er svært at komme ud af. Marshawn er vokset op med hans 3 søskende og hans mor. Hans mor har hele hans barndom gjorde alt for at holde Marshawn ude for det miljø de boede i. Marshawn Lynch far, har været inde og ude af fængsel hele Marshawns liv. Som barn, men også som voksen. Marshawn er en meget indadvendt person, når han snakker til medie. Men hans holdkammarater siger at han er den flinkeste person de alle har mødt.

Marshawn Lynch går også under navnet "Beast Mode", fordi han løber i gennem alt og alle. Når Beast Mode har bolden, er der 5 forsvars spillere, der kan prøve på at få ham ned uden held. Marshawn Lynch gjorde sig særlig bemærket i 2011, hvor man mener at det var der man virkelig fik set Beast Mode aktiv. I 2011 lavede Marshawn muligvis NFL historiens vildeste touchdown nogensinde. Kampen var Seahawks mod Saints, der sluttede 36-41 til Seahawks. Marshawn fik bolden i fjerde quarter med 3 minutter tilbage. Efter at have modtaget bolden, løber Marshawn igennem hele Saints forsvar, hvoraf næsten alle når at røre ham. 67 yards touchdown. Fra da af gik han officelt under navnet Beast Mode.

Klubber[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]