Misty May

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Misty May (2007)

Misty May (født 30. juli 1977) er beach volley-spiller.

Misty May og makkeren Kerri Walsh begyndte deres samarbejde i 2001, og trods start-vanskeligheder, dominerede de World touren i 2003 og starten af 2004. I 2003 vandt parret fire af de fem finaler de kvalificerede sig til, og vandt desuden også VM. Misty May og Kerri Walsh sluttede som nr. to på verdensranglisten i 2003. I starten af 2004 blev det til tre sejre i de første otte turneringer.

Misty May deltog både ved OL 2000 (sammen med Holly McPeak) og ved OL 2004 sammen med Kerri Walsh. Ved Sommer OL 2000 blev Misty May og Holly McPeak slået i kvartfinalen af de senere bronze-vindere fra Brasilien Adriana Samuel og Sandra Pires.

I college spillede Misty May indendørs volleyball og satsede på en karriere på det amerikanske landshold efter sin eksamen, ligesom fadderen Robert May, der sammen med det amerikanske landshold blev nr. syv ved OL 1968 i Mexico City. May fandt dog ikke indendørs volleyball værd at satse på så hun skiftede til beach volleyball, måske inspireret af sin tidligere babysitter Charles Kiraly, der også skiftede fra indendørs volleyball til beach volleyball.

Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
SportsgrenSpire
Denne artikel om volleyball er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.