Moodboard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Et moodboard (en 'stemnings- el. inspirationstavle') er en sammenstillen, en slags collage af forskelligt materiale – fx billeder, tekster, farver, materialeprøver, genstande – med det formål på en enkel og oversigtlig måde at formidle en stemning eller et indtryk af en situation, en stil eller epoke til inspiration for en gruppe mennesker der eventuelt skal arbejde videre på området.[1]

Galleri[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Når nye instruktører skal fortsætte på den engelske serie der foregår omkring 1960 Call the Midwife, modtager de et moodboard : "19. Directors who are new to the show receive a mood board, which always includes pictures taken by Nick Hedges in the late 1960s as part of a housing campaign run by Shelter, the homelessness charity." fra side om produktionen af serien: "63 behind-the-scenes facts you didn’t know about Call the Midwife" (Dansk resumé: Nye instruktører får et 'moodboard', som altid medtager billeder af Nick Hedges fra slutningen af 1960'erne brugt til en boligkampagne drevet af Shelter, en organistation der arbejder med hjemløshed)

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


Kunst og kulturSpire
Denne artikel om kunst eller kultur er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.