National Defense University

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
National Defense Universitys emblem

National Defense University (Det Nationale Forsvarsuniversitet; NDU) er en institution for videregående uddannelse finansieret af United States Department of Defense, og har til formål at fremme træning på højt niveau, uddannelse og udvikling af strategi indenfor national sikkerhed. Det er chartret af Joint Chiefs of Staff med U.S. Navy viceadmiral Ann E. Rondeau som præsident.[1] Det er beliggende på Fort Lesley McNairs område i Washington D.C.

Universitetets opgave er at forberede militære og civile ledere fra USA og andre lande for bedre at kunne løse nationale og internationale sikkerhedspolitiske udfordringer gennem tværfaglige uddannelser, forskning, faglig udveksling og opsøgende arbejde. Skolens kandidatuddannelse er en et-årig intensivt studium.[1]

De fleste elever er officerer og udvalgte civile i Washington. Studerende tage klasser i avanceret strategiske metoder og diplomati. Adskillige institutter tjener universitetet i at udvikle politikker for regeringen, og samtidig skabe simuleringer og krigsspil for at hjælpe med at holde militæret opdateret med specifikke problemer.

Kildehenvisninger[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ a b (på engelsk)Leadership. National Defense University. Hentet 31. oktober 2011. 

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


SkoleStub
Denne artikel om en skole, en uddannelsesinstitution eller uddannelse er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
USAStub
Denne artikel relateret til USA er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artikelstump

Koordinater: 38°51′57.4″N 77°0′52.29″V / 38.865944°N 77.0145250°V / 38.865944; -77.0145250