Spring til indhold

Nilfisk-ALTO

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nilfisk
Virksomhedsinformation
SelskabsformFremstillingsvirksomhed
Grundlagt1906
GrundlæggerP. A. Fisker og H. M. Nielsen
HovedsædeDanmark
NøglepersonerAdm. dir. Jørgen Jensen
Produkterrengøringsudstyr
Eksterne henvisninger
www.Nilfisk.com
Nilfisk-ALTO (Hadsund)
Nilfisk-ALTO
Nilfisk-ALTOs beliggenhed I Hadsund.

Nilfisk er en førende leverandør af professionelt rengøringsudstyr og serviced med en årlig omsætning på omkring 1000 mio. euro og 5500 ansatte. De har hovedkontor i Danmark med produktionsfaciliteter i Ungarn, Kina, Italien og Nordamerika. Nilfisk har egne salgskontorer i 45 lande og har desuden et bredt, globalt netværk af distributører, hvilket betyder, at Nilfisk produkter sælges på i alt mere end 100 markeder verden over.

Nilfisk tilbyder højtryksrensere, støv-/vådsugere og gulvrengøringsmaskiner til landbruget, auto-/transportbranchen, industrien, rengøringsselskaber og private forbrugere.

I Hadsund holder Nilfisk-ALTO til i KEW Industri A/S tidligere tidligere bygninger. Afdelingen i Hadsund har 134 ansatte.[1][2]

  1. ^ cvrapi.dk - Nilfisk-Alto Industrivej 1, 9560 Hadsund December 2023. Hentet 2. marts 2024
  2. ^ "Nilfisk - ALTO Danmark - Hadsund - Se Regnskaber, Roller og mere". Arkiveret fra originalen 21. august 2017. Hentet 3. februar 2013.


Denne artikel om en virksomhed kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.