Ny Nibevej

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Sekundærrute 187
187
Basisdata
Længde: 11 km
Region: Nordjylland

Ny Nibevej er en to-sporet motortrafikvej, der går fra Skalborg i Aalborg til Sønderholm, og er en del af sekundærrute 187, der går imellem Aalborg og Hvalpsund.

Vejen starter i Indkildevej i Skalborg og føres derefter mod vest. Den passerer Bygaden, hvor der er et vestvendt tilslutningsanlæg.

Vejen føres derefter videre og passerer Kærvedgårdvej, hvorfra der er forbindelse til Frejlev.

Derefter fortsætter vejen og går igennem Restrup Skov og passerer derefter Restrup Kærvej/Restrup Engvej, hvorfra der er forbindelse til St. Restrup, Nørholm og Restrup Enge.

Derefter passerer den Nyrupvej og Vestervej, hvorfra der er forbindelse til Sønderholm og Kiltgårds Fiskeleje. Motortrafikvejen føres nord om landsbyen Sønderholm og ender derefter i Nibevej og fortsætter som almindelig landevej sekundærrute mod Nibe.

TrafikStub
Denne trafikartikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Odczyt z laty.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.
Gnome-dev-camera.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.